|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2016 Saat 01:17 |
Hocam daha önceki yazdığım konuyu bulamadığım için tekrar yeni konu açtım 7 yaşına yeni giren kızım ara ara başının ağrıdığını söylüyo bazen mide bulantısıda oluyo gözlük kullandığından bahsettim biri 3 biri 1 numara siz belki gözlük numarası değişmiştir kontrol ettirin demiştiniz bugün götürdüm göz dibi muayenesinde doktor başının ağrımasının gözden olduğunu düşünmüyorum dedi acaba neden olabilir nörolojiye götürmelimiyim acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyinde bir hadise olsa idi, "goz dibi" muayenesinde, belli olurdu.
Bazi seneler; bazi virusler, "Ic Kulagi" tutarak, bas agrilarina ve bulantilara sebep olabiliyor. Gozlerini kapadiginda, veya comelmisken ayaga kalktiginda dengesi bozuluyorsa, bi tip Virus enfeksiyonu geciriyor demektir. KBB doktorlari bu hastaligi iyi bilirler. Bazende Ic kulaktaki denge merkezindeki; elektron mikroskopu ile gorulebilen "boncuklar'in yer degistirmesi ile de olabiliyor. Bunlarda, gozde;Nystagmus gorulur.
|
|
![]() |
|
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam kızım üç gün önce burun akmasıyla başlayan grip oldu 2.gün okulda öksürmekten bi kaç kere kusar gibi olmuş ve öksürük hala devam ediyo 37 buçuklarda ateş var bişey vermiyorum sadece ballı limon yaptom iki gündür öğretmenimizin zorlamasıyla doktora götürdüm bugün doktor benical,asist ve otrive burun spreyi verdi bunları kullanmalımıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN: Benical ve Asist'i kullanmayin, Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim bugün kendimle ilgili sormak istiyorum grip kızımdan bana ve kardeşine bulaştı sanırım ben iki gündür çok kötüyüm burnum akıyo gözlerim burnumdan daha fazla akıyo baş ağrısı ve boğaz ağrısı var biraz ateş 37 lere çıkıyo sadece ağız kokusu pas yok sadece akşam midem çok bulanıyodu kustum rahatladım biraz emzirdiğim için ilaç almıyorum tabi ama yataktan kalkamıyorum halsizlikten tavsiye edebileceğiz bi ilaç varmı kullanabileceğim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilac kullanmamaniz daha iyi olur. Sadece emziriyor olmaniz degil, her zaman; griplerde, mumkun ise, atesinizi bile dusurmeyin. Goreceksiniz, iyi bir atesli devrenin arkasindan , asiri bir terleme olacak ve iyileseceksiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam 7 yaşındaki kızım bugün başım ağrıyo diye bağıra bağıra ağladı en sonunda kustu yattı uyudu nedir bu baş ağrısının sebebi ara ara oluyo hala bu yaşta migren olurmu acaba hocam doktora götürsm şimdi direk ya tomografi ya mr isticekler ne yapalım bilemedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle aglatacak kadar agri olmasi bir tuhaf.. Her ne kadar; "Goz dibi" muayenesi oldu ise de, bir noroloji gorsun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|