|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asilkim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2016 Saat 12:23 |
hocam merhaba
arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu şuan hastanede. bi kaç gündür düşmeyen ateşi ( ateş 40 ı görmüş) ve boğulur tarzda öksürüğü varmış tahlil sonuçlarını gönderiyorum size, serum takmışlar, antibiyotik başlamışlar antibiyotikten sonra vücudunda döküntü de başlamış. tahlil sonuçlarını değerlendirebilir misiniz hocam? saygılar.
Düzenleyen asilkim - 21 Şub 2016 Saat 12:46 |
|
![]() |
|
asilkim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tahlilleri yükleyemedim. yüksek ve düşük olan değerleri yazıyorum.
crp: 0.57 wbc: 13.25 mono: 2.07 mono %: 15.6 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle VIRAL bir enfeksiyon, ASLA Antibiyotik verilmemesi gerekirdi!!!!!! MONO:%15.6 olmasi; Enfeksiyoz Mononukleoz virusunu gosterir.. O aptallara bu teshisi soyleyin... Enfeksiyoz Mononukleoz'da antibiyotik kullanimi, dokuntu olma ihtimali arttirir...Hicbir tedavisi yoktur. Yapilanlarin tamami sacmaliktir. Kendiliginden iyilesir. Eger, laf dinlemezlerse, hemen o sahtekar hastaneden KACIN!!!! Atesi 1 hafta kadar surer, normaldir. Hicbir zararli etkisi yoktur.. KACIN...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|