|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 13:34 |
merhaba hocam 2.5 ay sonra 7 yasını bitirecek olan kızım 2 önce normal grip oldu keyfi yerindeydi.bal
limon coldmix uyguladım ama her hastalığında 3.gün komalık hep böyle oluyor.2 gün normal grip sonunda solunum sayısı yükseliyor.ben kesinlkle ateş düşürücü bile vermiyorum acaba virusler ciğeremi iniyor.yoksa baska birşeymi kalbimde ağrıyor diyor sürekli öksürük var arada balgam çıkarıyor ve su an inliyor.ağzında pas ve koku yok ateş ölçeri bulamıyorum.ama ciddi ateşde yok sadece inliyor baygın arada beni kurtarın diye bağırıyor. hocam ben hergün maillerinizi okuyorum.sayenizde rahat bir anneyim acaba bir kereye mahsus antibiyotik versem çünkü gecen ine böyle oldu wbc değeri 15.5 du antb verdim ertesi gün düzeldi.eğer verin derseniz alıcam busene sadece bir kere verdim ve faydasını ertesi gün grdum nedersiziniz hocam cevabınız için şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kızım çok fena oldu apartmanı ayağa kaldıracak şekilde feryatlar yağdırdıbeni niye kurtarmıyorsunuz
diye bağırmaya başladı bende dr a götürdüm dr bogazına baktı çok fena dedi baksana nasıl şişmişler dedi ciğerleride dolmuş bronşit olmus dedi tabi ben yemedim kan sayımı yaptırmak için herşeye he dedim geçiştirdim wbc 14.6 çıktı. zaten ağzında pas yoktu ama ateş olunca bir yaptıralım dedim antibiyotiği almadım fakat kızım ortalığı yıkınca alerjiiside var bizim ağaçlar çiçek actı acaba onlar mı rahatsız etti diye 2 kere ventolın 2 kere pulmıcort verdim biliyorum kızıcaksınız ama halini görseniz bir umut verdim ama düzelme yok bosuna verdim hocam kızımdaki ses aynı weezing sesi gibi internetten baktım bu durum bronşiti gösterir çünkü siz bir mailinizde öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın uzun oldu birde su skype ben indiremedim yoksa kzımı o şekilde gösterecekim yapan biri varsa bana yardımcı olsun teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 yas icin, WBC ust siniri:
15'dir. Antibiyotik gerekmiyor. Biraz ilgi gosterin :o)) Skype icin randevu almaniz gerekiyor. Her an hazir olamiyorum. Birde aramizda; 9 saat fark var biliyorsunuz. < cemnihat@hotmail.com > veya: www.onlinedoktorum.net'e girin.
|
|
![]() |
|
Hocam kiziim cok fena solunum dk da 70 weezing sesi var bu durum kendiliginden gecrrmi sabrediyimmi hocam agzina su bile almiyor acaba odem olayimi var ates dusuruculer odeme iyi gelir diye bir mailiniz vardi atesi yok acaba denesimmi yardimci olursaniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ventolin sprey deneyin, iyi gelirse, rahatlarsa; Bricanyl surup, gunde:3x1 olcek(5ml) baslayin, rahatlayincaya kadar devem edin. SAKIN: Aferin, Peditus, Ventolin surup, veya her turlu Allerji ilacini vermeyin.
|
|
![]() |
|
hocam ventolın sprey denedim fayda etmedi.ventolın ınhaler ve pulmıcort verdim önce fayda etmedi.sonra
6.kere ventolıni verince rahatladı.evdekiler üstüme geldi çocuğu öldüreceksin diye inanınki hayatla ilişkisi kalmadı.ölücek zannettim.eşim hastaneye götürüp tedavi ettiricem diyince o havaların aynısını veriyorlar hatta 15 dk da bir ben evde 2 saatte bir veririm deyip ikna ettim.çünkü zorlan götürecekti.başedemedim sizden biliyorum onarın nekadar tehlikeli ilaçlar olduğunu hatta babası bir ölçek antbiyotık verdi wbc 14.6 gerek yok dedim dinletemedim ama devam etmiycem hocam suan sadece öksürük var solunum düzeldi weezing seside yok sizin yöntemlerinile devam edicem sizin dediğiniz gibi geçici bir iyilik hali değilmi hocam sadece sizin dediklerinizi uygulasam tekrarlamaz değilmi beni sadece tıkanma korkutuyo zerre kadar öksürükten korkmuyorum sayenizde yoksa yanılıyormuyum ilaçlarmı tedavi etti inanınki kafam okadar karıştıki sayenizde kendime güvenen ben herkese akıl veren ben sanki herşeyi unutum salak gibi oldum hocam ben normal grip geçirdğinde inanki ilacın zerresini vermiyorum yardımınıza çok ihtiyacım var hoşçakalın dualarımız sizinle... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Bricanyl ile devam edin. Tekrar sikisirsa, sadece Ventolin sprey kullanin. Ayrica; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix'ede devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|