|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
boddim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 15:20 |
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- WBC; dusuk, en azindan antibiyotik gereken bir durumu yok! 2- NE%'si dusuk, buda gecirdigi enfeksiyonun Virutik oldugunu gosterir.
3- RBC, HGB,HCT yuksek.. Bu yasta; asiri ve gereksiz Demir tedavisi gordugunu gosterir. Nadiren asiri su kaybinda da olabilir ama bu derecede olmasi(?) biraz supheli.
Polisitemia Vera; pek cocuklarda gorulen bir hastalik degildir. Bundan sonra; uzunca bir sure; SAKIN Demir ilaci kullanmayin..
|
|
![]() |
|
boddim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten bende o yuzden size gonderdim batuhan hic demir tedavisi gormedi bebekliginde dahi hep sizi dinledim bu yasina kadar sizin sayenizde antibiyotik bile kullanmadi hasta oldugu icin yaptirmadik tahlili altina kacirma problemi icin gittik ultrasyon felan cekildi mesanesi dolu ve bos haliyle pazartesi sonuclari göstereceğim kan tahlilini gorunce merak edip size yazdim bir problem yoktur demi hocam
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Demir ilaci vermediginize gore merak edilecek bir durum yoktur. 1- Yuksek irtifada bir sehirde iseniz, HGB yuksekligi normaldir. 2- Ishal-kusma oldu ise, kanin koyulasmasi sonucu olabilir. 3- Veya bunlarla hic alakali olmayabilir, takibi gerekir. Hatta, Laboratuvar hatasi bile olabilir.
|
|
![]() |
|
Hocam kayseride yasiyoruz. Yakin zamanda kusma ishal gibi bi hastalik gecirmedi. Kayseri Cocuk hastanesinde yapildi tahlilleri baska bir yerde yeniden yaptirayim mi tahlillerini ? Önemli birsey yoktur demi hocam. Ilginize cok tesekkur ederim.
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fazla kurcalamaya gerek yok... Sadece Demir ilaci kullanmayin, yeterlidir. Kayseri; Istanbul'a gore yuksek irtifa sayilir, ama bu kadar yuksekligi izah etmez.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam sizim yolunuzdan devam zaten hicte kullanmadik.
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Hocam kan tahlilinde kalsiyumda yuksek cikmis 11.1 mg/dL bu neden olur acaba
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|