|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 23:12 |
hocam nehirin ateşli 5. günü halsiz bitkin karnı ağrıyor tabiki iyi bir takipçiniz olduğum için ilaçsız ve sabırla bu zamana kadar dayandım fakat bir arkadaşımın çocuğunun benzer şeyler görülmesi ve arkadaşımın ısrarıyla isrediği tahlil ve film sonucunda zatürre teşhisi konup 15 gün yatarak tedavi edildiğini öğrenip tedigin oldum üniv acilinden şimdi geldim film ve idrar muayene sonucunda ilk defa birinden ciddi birşeyi yok grip sözünü duydum fakat grip dediği halde bize tamıflu ve klameks verdi tabiki bunları almadım bile ama merak ettiğim doğru teşhis koyduğu halde niye bu ilaçları verdiği
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Verdi, CUNKU!!!!!! Turk milleti, her hastaliga karsi illede ilac verilmesinden hoslaniyor.. Doktora gitmeyi, bir "Alis-veris" gibi goruyor. - Doktora gidildi, para verildi - Ilac almalari icin recete verildi... Halk, bu receteyi, verdigi paranin karsiligi zannediyor ve, hastaligin Grip oldugunu soyleyip, ilac vermediginizde, aldatildigini saniyor. Bana gelen pekcok hasta; Dusme sonucu geldiginde, veya Grip ile geldiginde, veya zararsiz bir ilac yutma durumunda, muayene sonucunda, ilac veya tedavi gerekmedigini soyledigimde, herhangi bir odeme yapmadan cikip gitmislerdir. Bu sebeple, doktorlarin cogunlugu, hastada hicbir sey olmasa bile,boyle bir muameleye maruz kalmamak icin; sanki bir hastalik varmis ve iyiki gelmisler gibi bir hava yaratip, uyduruk 2-3 ilac yazip gonderirler. O zaman aile odemede bulunuyor. Anlatabildimmi!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Şub 2016 Saat 05:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|