|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2016 Saat 23:39 |
Kizim 1 hafta once aksam birden koltukta uyuyakaldi bir baktim atesi 40 derece gece boyunca kustu 5 gun direndim doktora goturmemek icin fakat 6. Gun pes ettim ates yoktu ama karin agrisi bogaz agrisi horlama ve nefes alamama sabahlara kadar uyuyamama sonrasi doktora goturdum tonsilit dedi direk 1.2 lik deposilin ve antibiyotik yazdi ben israrla strep_A testi yaptirmak istedim fakat hic gerek yok direk igne dedi 6-3-3luk yazin dedim piyasada yok dedi ben bulurum dedim zorla yazdirdim ve girdigim ilk eczanede sans eseri depodan getirttirdim kizima vurdurdum aksamina kizim nefes aldi istahlandi o gece horlamadan uyudu hicbirseyi kalmadi strep-A testi yaptirsaydik eger pozitifmi cikacaktiki penisilini yer yemez aninda duzeldi?
Ben oyle oldugunu dusundum ve oglum dun gece bogazim agriyor dedi bu sabah ateslendi istahi gitti direk penisilinle iyi olacagini dusundum ve deposilin 6_3_3luk yaptirdim genel durumu gayet iyi keyiflendi fakat henuz tam duzelmis sayilmaz sadece bogaz agrisinin gectigini soyluyor daha 12 saat olmadi igneyi yaptirali yarina iyi olmus olursa deposilinin dogru tedavi yontemi oldugu kanisina varabilirmiyiz? Ben kizimdan bulasmis oldugunu dusunerek bu kaniya vardim tabi..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen oyle!!! Baska bir bakteriel hastalik olsa, bu kadar kisa surede iyilesmezdi. Hele Gripler, zerre etkilenmezler. Deposilin6-3-3'un piyasada bulunur olmasi buyuk havadis!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|