|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2016 Saat 22:29 |
Ogluma saat 7 gibi dolven surup verdim 2 saat sonra ateei tekrarr yukseldi agzim cok aciyor diye agliyor bademcikleri iltihaplandim dun deposilin 6 3 3 tam doz igne yaptirdim ama bogazim cok aciyor diye inliyor istahi hic yok dolvenden 4 saat sonra novalgin surup versem olurmu? Cunki novalgin verince gozunun onunu aciliyor nesesi yerine geliyor..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120901 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bogazinda; Streptokok oldugundan eminmisiniz?? Zira oyle olsa idi, Deposilin6-3-3 yapildiktan 12 saat sonra hicbir sikayetinin kalmamasi gerekirdi. Novalgin farkli yapida oldugundan, her zaman verilebilir.
|
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Sanirim streptokok degil :( ben kizimdan bulasmis oldugunu dusundugum icin yaptirmistim igneyi onunki igneyle aninda iyilesmisti cunki ama bogazlarinin sekli ayni oglumunki nasil streptokok olmuyorsa ? Gerci kizimda balgam yoktu oglumda balgamda var beraberinde.. simdi fuzuli yete deposilin yaptirdigim icin cocugum bu gribe bagisiklilik kazanamadimi?
hocam bide doktora novalgim veriyorum dedim sakin verme o yasaklandi cok tehlikeli dedi birde bu cikti simdi.. Novalgini kac saatte bir verebilirim? son olarak bactrim ve deposilin bagirsaktaki yararli bakterileri oldururmu? Tsk..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120901 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Griplerin amili; Viruslerdir ve Viruslere antibiyotikler etki etmezler..
2- Streptokoklar haric, butun bakteriler, Penisilinlere direnclidirler... Bu yuzden, kafayi cok takmayin. 3- Novalgin yasakmi???? Oyleyse, niye atesli cocuklara, hastaneye gider gitmez, serum icinde; DAMARDAN Novaljin veriyorlarmis...
Allahin, geri-zekalisi!!! 4- Dedim ya!!!!! Butun bakteriler, zaman icinde, Penisilin'e karsi direnc kazanmislardir.. Barsaklarda bulunan, E Coli basilleri, kazandiklari antibiyotik direnclerini, temas yolu ile, ( R-Faktoru transferi ile) diger bakterilere de gecirirler. Bactrim; 5 gunden uzun kullanmadiginizda, bir sey olmaz..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2016 Saat 18:58 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Degerli zamaninizi ayirip bilgilendirdiginiz icin minnettarim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|