Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji İlaçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerji İlaçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji İlaçları
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2016 Saat 09:06
Kadir Hocam daha önce konu açtım ama konum kayboldu.Kızımda 39,3 e kadar ateş çıkıyor.Burun tıkalı havlar tarzda öksürük var.
Dolven,calpol dönüşümlü olarak verdim ama ateş yine yükselmeye devam etti.

Çocuk doktoruna götürdüm.Burun tıkalı geniz akıntısı var dedi.(N-Cort,alores 3 hafta boyunca),sudafed(5 gün),öksürükten çok tıkanırsa dekort ampül kır yarısını içir dedi.
Spreyi kullandım.Burnu akmaya başladı ama benim bildiğim kortizonlu ilaçlar en fazla 5 gün kullanılır.Sprey ve alores i 3 hafta kullan gel dedi.
Geçen yılda aynı dönemde aynı şekilde burnu tıkandı geniz akıntısı başladı ve yüksek ateş yaşadı.Yine aynı dönemde hatta aynı günlerde aynı şeyi yaşıyoruz.Kızım 7 yaşını doldurmak üzere.Gerçekten alerjik bir sorun mudur?Geceleri ağzı açık uyuyor.Burnunu sürekli kaşıyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118703
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2016 Saat 18:45
Eski mailleri okusa idiniz, bilirdiniz..
Su anda size uygulanan; Sahtekarligin:2.Safhasi...

SAKIN: Hicbirini kullanmayin, sadece Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin..
Okumaniz SART!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.