|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fyzsrr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 May 2016 Saat 11:45 |
Merhaba Kadir bey
Benim kızım 6 yaşında. 2 senedir kreşe gidiyor. Yaklaşık 1,5 aydır kulak tıkanıklığı var. Griple ortaya çıktı. ( aynı hastalığa bende yakalandım. 1 ay sonra tamamen düzeldim ) Çocuk doktoruna götürdük. Dilinin üzeri paslıydı antibiyotik verdi. Kulak zarı yarı kızarmış dedi. Antibiyotik kullandık. 5 gün iyileşmişti. Sonra tekrar grip geçirdi galiba. Söylediklerinizi harfiyen uyguluyorum. Serum fizyolojik, iliadin. İliadin i 3 gün kullanıyorum 1 2 gün ara verip tekrar kullanıyorum. Ama tıkanıklık hala devam ediyor. İşitme kaybı yok gibi. Hiç kulak ağrısı olmadı. 1. Ama bu kulak tıkanıklığı beni çok korkutuyor. 2. Östaki borusunda bir problem olabilir mi? 3. KBB doktorlarına gitmekten korkar hale geldik. Hepsi hemen ameliyat diyorlar 😨 sizce acil gitmemiz gerekir mi? 4. Bu kadar iliadin kullanmanın zararı olur mu? Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah razı olsun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin; 3 gun kullanip, 1 gun ara verdikten sonra, istediginiz kadar kullanabilirsiniz. Aralarda, Serum fiz kullanin.. Bir dahada sakin, kulak icin Antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
fyzsrr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Kulak tıkanıklığının bu kadar uzun sürmesi normal midir? Ben çok tedirgin oluyorum hocam. serum fizyolojik yapıyorum zaten aralarda. İliadin damla kullanmadan önce de kullanıyorum. bu tıkanıklık beni çok üzüyor hocam. 6 senede 4 veya 5 kez antibiyotik kullandık. Hiçbir hastalıkta bu kadar uzun sürmemişti. Çok korkuyorum inşallah bişey olmaz. anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yaslarda, bazi cocuklarda bu sekilde seyr ediyor. eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Eski maillerin tamamını okudum hocam.
Ancak hiç bu şekilde şikayeti olan hiç kimse olmamış. Bu kadar uzun kulak tıkanıklığı ve burun tıkanıklığı işitme kaybına yol açmaz inşallah. viral bir enfeksiyon sonucu bu şekildedir umarım. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok üzülüyorum. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Merhabalar
Uzun süreli kulak tıkanıklığı işitme kaybına neden olmaz inşallah değilmi? Şu an işitme problemimiz yok çok şükür. "Arasıra çıt sesi gelmiyor diyor" bu durum beni çok endişelendiriyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilaveten, bir 3 gun daha Iliadin damla kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|