|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inciboncukus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncukus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 15:20 |
Sayın hocam merhaba, 8 yaşında 137.5 cm 33.5 kg erkek çocuğum dün gece kalbim çok fazla atıyor ve kaburgam ağrıyor (ön) diye bizi ayağa dikti. Bugün çocuk doktoruna götürdüm. Akciğer filmi istedi. Branşlar dolu dedi. Hava vermek istedi ben kabul etmedim. Kan tahlili istedim. Wbc 8.32 gra 73.8 ige 212.92 crp 9.0 değerlerine dayanarak ventolin surup ve nebul, pulmicort, mac rol, asist, deloday surup verdi. Almadım tabi ki. Alerjik bir çocuk dedi. Ben geniz akıntısı var diye iliadin başladım. Başka bir şeye gerek var mi? Ağızda koku yok. Dilde pas yok sadece beyazlık var dilinin üzerinde. Ateş yok.Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aferin.. Bakiyorum, "maymunun gozu acilmis"... Goruyorsunuz, hemen , SARLATANLIGIN: 1.safhasi'na hemen baslamak istiyorlar.. Turkiye'de yaygin olarak kullanilan; sarlatanligin:3 Safhasini iyi ogrenin ve asla unutmayin. Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin. Sahi simdiye kadar hic Grip teshis eden Turk cocuk doktoru gordunuzmu???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|