|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 17:46 |
hocam merhaba..3 yaşında kızım var...şimdiye kadar hiç tuvalete oturtturamadık..lazımlık aldık müzik çalışıyor çiş yapınca..oturmadı.. benim tuvalete aparat aldık benim tuvalete de oturmadı...biz kesinlikle ne zorlama ne baskı vs hç bir zmaan zorlamadık çocuğumuzu..çok rahat bu konuda...diğer konularda da sıkmıyoruz.tuvaletin kapısını açık bırakıyoruz...beni görsün de yabancılık çekmesin diye (afedersiniz) gayet rahat..hatta anne sifonu birlikte çekelim diyor ve çekiyoruz...izmire annemlere gittik..orda da başka lazımlık aldık yine yapmadı oraya...çişi ya da kakası geldiğinde anne bez getir çişim ya da kakam geldi diyor...maşallah 1,5 yaşından bu yana çişini kakasını hep söyledi...1,5 yaşından bu yana ne gece ne de gündüz altını bağlamadım..hep söyledi..altına hiç kaçırmadı...ama kesinlikle tuvalete yapmıyor...şöyle bir sıkıntı olacak diye korkuyorum: kakasını yaptığı zaman bezde haliyle her yere bulaşıyor...korkuyorum iye olacak diye..kız çocuğu...önden arkaya doğru temxiliğini yapıyoruz...mutlaka her kaka sonrası altını yıkıyoruz sabunlu suyla..mutlaka...hocam evde gergin bir ortamda yok..neden bu şekilde davrandığını anlamıyoruz..ne yapabilirim..pedagog bu işde bize yardımcı olabilir mi?
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam zamanınız olduğunda cevaplarsanız çok seviniriz..teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapmazsa, yapmaz... 4 yas bitene kadar karismayin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|