|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugba57 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 23:48 |
Merhaba
Benim bebegim 11 bucuk aylik 10 kilo hic bisy yemiyo sadece tarhana corbasi yiyo hazir mama kesinlikle yemiyo hemen geri cikartiyo ne yaptiyasam yediremedim bana bi yardimci olursaniz ayina gore kilosu iyi mi simdi bide galiba kopek dislerini cikariyo hic yemiyo sadece emmek istiyo disini altinda biraz sislik ve kizariklik var acaba iltahaplanmis olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
???????????? Cinsiyeti ne?? Ilk sayfada Boy-Kilo cetveli var, oradan yasinin kilo ve boyuna bakin.
|
|
![]() |
|
tugba57 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cinsiyeti kiz tabloya baktim iyi ama sadece anne sutu aliyo yemek yemiyo normal mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 sene anne sutunden baska hicbir sey yemeyen, 6 hastam oldu.. Gittigi kadar gidin.
Yetmediginde, ayina gore ilaveler yapilir. Beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam cok saolun bilgi icin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|