|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2016 Saat 00:47 |
Hocam merhaba
Şu an 28 aylık olan oğlum 11 aylıkken gece çok uyandığı için Dr kıl kurdundan şüphelendi,bizi bir labaratuvara gönderdi gaitada kıl kurdu çıktı sanırım 2 yada 3 kere 15 gün aralıklarla ilaç kullandık ancak geçti,bu aralarda hep test yapıldı tabi,sonra yaklaşık 20 aylık yine aynı şüphe yine gaitada çıktı yine testler ilaçlar vs Sonra bazı sebeplerden doktorumuzu değiştirdik,geçen gün yine uyumuyor zayıf zaten(28 aylık 13.1 kilo 93 cm) vs diye şüphelendim önceki labaratuvardan başka bir yerde gaita ve Selefon bant testi yaptırdım çıkmadı,yeni gittiğimiz doktorumuza sordum,kaka da görmediğin sürece emin olma testle tespit edilmez dedi.Kime inanacağımı şaşırdım. Önceki labaratuvar yokken var mı dedi bu durumda anlamadım.Emin olmak için ne yapmalıyım?gaita ve Selefon bant testinde çıkar mı? Bir de kontil zararlı bir ilaç mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ikinci doktor en azindan; bilgili ve durust. Ilk doktor gibi;pust, ahlaksiz ve duzenbaz degil.. 1- Kil kurdu; yumurtalarini, geceleri makattan disari cikip, makat cevresine yapistirir ve tekrar iceri girer. Bu giris-cikislarda, makatta feci kasinti olur ve kasinma sonucu tirnaklarin arasina giren yumurtalar, elini agzina goturmesi ile yutulr ve bu sekilde Kil kurdunun hayat zinciri devam eder. 2- BU SEBEPLE: Alti bagli olup, eli makatina erisemeyen cocuklarda Kil kurdu olmaz.. 3- Kaka tahlili ile degil, Selofanli Lam metodu ile tesbit edilir.. Zira yukarda belirttigim gibi, solucan kaka icine yumurta salmiyor. 4- Selofanli Lam tetkikinde, Selofan bazi SALAK doktorlarin zannettigi gibi geceden popoya yapistirilip birakilmiyor..Sabahlayin, daha tuvalete gitmeden, selofan; makat deligi cevresine, bir kac defa yapistirilip tekrar cama yapistiriliyor. Bu ne muthis bir kafa yapisidirki, Kil kurdunun, deri ile Selofan arasina girebilecegini ve oraya yumurtlayacagini zanneder. Siz butun bunlara bos verin, zira Kil kurdu bu yasta olmaz, olsada siz kakasinda gorurdunuz. |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu an inanamıyorum Hocam
Zaten içimde hep bir şüphe vardı Ama bir taraftan da gece sık uyanıyor,az kilo alıyor,poposunu kaşıyor popoda geçmeyen kızarıklık var peki bunlar neden oluyor olabilir? Başka bir sebebi var Mıdır? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kere, barsaklarinda kurt olan cocuk COK YER!!! Hatta o yuzden, cok yiyip, kilo alamayanlara; "Barsaklarinda kurt mu var?" diye sorarlar. Yediklerinden bir sey(?) cocuga dokunuyor. Boyali seker ve gidalari kesin. Kinder Surpriz yumurta ve benzeri luzumsuz gidalari da vermeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam size hayatım boyunca dua edicem,ne olurdu sanki burada olsanız çocuklarımızı size getirebilsek,ama yerden göğe kadar haklısınız,bu pisliğe batmış ülkede sizin gibi yüksek değerlerin değeri bilinmez,bizimki bencillik,çocuklarımızı size emanet edebilme isteği
Neyseki bu forum var oralardan bizlere çare oluyorsunuz,Ne diyeyim iyiki varsınız... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|