|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bera ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2015 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2016 Saat 10:22 |
Mrh hocam cok zor durumdayim oglum 1.5 yaninda 11 kilo bir hafta once hafif ateslendi biz herhangi bisey vermeden bekledik 1 gun sonra atesi 39.5 olunca acile getirdi burada cocuk uzamani cagirdilar kan thlilleri ve idrar tahlili yapildi wbc sinin dusuk oldugunu soyledi doktorumuz 2.00 ve crp 1 yuksek dedi bogazlar kizarmis tonsilit diye bize croksilek 400 mg antibiyotik yazdi ates ucun gun yani antibiyotiginde 2. Gunu dustu ama ben antibiyatige devam ettim ertesi gunde karin ve sirtta volunteer basmati biz tekrar apartopar hastaneye kostuk 6.hastalik antibiyotik kesin birsey vermeyin dedi fakat yine birgun sonra cocuk yedigini kustu fiskirir tarzda kustu ve ishal basladi yine geldik hastaneye serum takildi gonderdiler ogece rahatladi biraz ama sabahina ateslendi kusmasi durdu ama ishal devam etti ateslenince yine geldik hastaneye nedir diyorum doktor takip etcez bisey diyemem dedi ve suan oglumun atesi dusmuyor me yapacagimi sasirmis durumdayim cevabiniz icin simdiden cok tesekkur ederim dort gozle bekliyorum hocam cevabinizi
|
|
bazen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- SAKIN o aptalin hicbir dedigine inanmayin.. O kadar aptalki; WBC dusuklugunun, VIRAL enfeksiyonu gosterdigini bile bilmiyor.. SAKIN; antibiyotik vermeyin, hemen kesin. 2- Dogru; 6.Hastalik..... Kesinlikle Antibiyotik verilmez. Aptal WBC dusuklugunu gordugu halde anlayamamis. 3- Kusmasi ve ishal gereksiz yere verdiginiz Antibiyotik yuzunden.. Goruyorsunuz degimi; doktor aptal olunca, daha cok is cikiyor, daha cok kazaniyor..
Bazen karar veremiyoru... Hakikaten aptal mi? Yoksa anasinin gozu bir sahtekarmi!!! 4- Serum takilmasi; "Tamamen duygusal".. Artik Hastane rutini oldu.. Parasini sizden almasa bile Devletten alip, devleti kazikliyorlar. Sonucta o paralar gene sizin cebinizden cikiyor.. Sorarsaniz; Halk bir memnun, bir memnun.. "-Cok ilgili doktorlarmis, hemen Serum takmislar, filan!!".. Boyle halka boyle doktorlar.. 5- Gereksiz Antibiyotik kullanim sonucu, barsaktaki yararli bakterilerin yokolmasi ile, ortam ates yapici bakterilere kalir. Reflor veya BioGaia tozlarindan kullanin... SAKIN baska hicbir ilac vermeyin, atesini bile dusurmeyin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|