|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusufum ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2007 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Puanlar: 193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2016 Saat 13:07 |
KADİR BEY MERHABA:KADİR BEY MERHABA:DÖRT YAŞINDA OĞLUM VAR ÇOK SIK BOĞAZ ENFEKSİYONU OLUYORUZ:GEÇEN AY ATEŞLENDİ KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM CRP YÜKSEK ÇIKTI ANTİBİYOTİK KULLANDIK:DÜNDE ANİDEN ATEŞLENDİ BUGÜN TEKRAR KAN SAYIMI YAPTIRDIM YİNE BAKTERİ OLDUĞU ÇIKTI TEKRAR ANTİBİYOTİK KULLANACAĞIZ:BAKTARİNİN BU KADAR SIK TEKRARLANMASI BENİ ENDİŞELENDİRDİ AÇIKÇASI:BOĞAZLARINDAN DENİLDİ KÜLTÜR YAPILDI FAKAT KÜLTÜR SONUCU ÜÇ GÜN SONRA ÇIKIYOR:GENEL MUAYNEDE HERŞEY YOLUNDAYDI:BİR AYDA İKİ DEFA BAKTERİYEL OLMASI ÜZDÜ BİZİ:BAŞKA BİR TAHLİLE GEREK VARMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ:ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
|
|
:=
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun, hergun anlatiyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|