|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2016 Saat 01:04 |
Merhaba hocam. Oğlum 12 aylik. C.tesi günü boğazınin kıpkırmızı ve beyazliklar olduğunu farkettik. Dilde hafif bir pas var koku yok ateş normal huzursuzluğu yok çok şükür. Eşimin evhamlı oluşu sebebiyle Kbb doktoruna götürdük bugün iltihap var boğazında dedi augmentin ve calpol verdi 1 hafta kullansın dedi. Ben ilaçları aldırmadım. Ballı limon veriyorum. Burnunu temiz tutuyorum. Bazı geceler terliyor farkedince degistiriyorum üzerini yada mendil koyuyorum sırtında bazen de gec farkediyorum teri sogumus oluyor ondan şişmiş olabilir mi boğazı.
İlacı kullan maliyimiz, soganla bal öneriyor musunuz kür şeklinde, Terleme konusunda ne yapabilirim. Emekleriniz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117755 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yukselmis olan ATES, her dususunde; terleme olur. Normaldir. Daha dogrusu, terleme sonucu, terin buharlasmasi ile ates duser.. Terlediginde; uzerini degistirmenizin, saglik acisindan hicbir onemi yoktur. Askere gittiginde, talimde terlediginde, Cavuslarmi ter bezi sokacak!!!
Terlemekle, bogazinin sizligi arasinda bir baglanti yoktur.. Mevcut hastalik ates ve terleme yaninda, bogazinda sislik yapiyor.. Terleme konusunda; hicbir sey yapamazsiniz, NORMAL BIR VUCUT FONKSIYONUDUR.. Gerekli oldugunda, vucut terler. Eski mailleri okuyun, donup-dolasip ayni konulari konusuyoruz.
|
|
![]() |
|
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boğazı için augmentin kullanalım mi hocam. Ates yok hafif pas var koku yok iştah yerinde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117755 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once; ATES olacak.. Ates yoksa, gerisinin konusulmasi abestir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|