Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boğazda Kızarıklık ve Beyazlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBoğazda Kızarıklık ve Beyazlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bugu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 182
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Boğazda Kızarıklık ve Beyazlık
    Gönderim Zamanı: 21 Haz 2016 Saat 01:04
Merhaba hocam. Oğlum 12 aylik. C.tesi günü boğazınin kıpkırmızı ve beyazliklar olduğunu farkettik. Dilde hafif bir pas var koku yok ateş normal huzursuzluğu yok çok şükür. Eşimin evhamlı oluşu sebebiyle Kbb doktoruna götürdük bugün iltihap var boğazında dedi augmentin ve calpol verdi 1 hafta kullansın dedi. Ben ilaçları aldırmadım. Ballı limon veriyorum. Burnunu temiz tutuyorum. Bazı geceler terliyor farkedince degistiriyorum üzerini yada mendil koyuyorum sırtında bazen de gec farkediyorum teri sogumus oluyor ondan şişmiş olabilir mi boğazı. 
İlacı kullan maliyimiz, 
soganla bal öneriyor musunuz kür şeklinde,
 Terleme konusunda ne yapabilirim.

Emekleriniz için teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117755
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2016 Saat 18:52
Yukselmis olan ATES, her dususunde; terleme olur. Normaldir. Daha dogrusu, terleme sonucu, terin
buharlasmasi ile ates duser..
Terlediginde; uzerini degistirmenizin, saglik acisindan hicbir onemi yoktur. Askere gittiginde, talimde
terlediginde, Cavuslarmi ter bezi sokacak!!!
Terlemekle, bogazinin sizligi arasinda bir baglanti yoktur..
Mevcut hastalik ates ve terleme yaninda, bogazinda sislik yapiyor..
Terleme konusunda; hicbir sey yapamazsiniz, NORMAL BIR VUCUT FONKSIYONUDUR..
Gerekli oldugunda, vucut terler.
Eski mailleri okuyun, donup-dolasip ayni konulari konusuyoruz.
Yukarı Dön
bugu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 182
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2016 Saat 23:18
Boğazı için augmentin kullanalım mi hocam. Ates yok hafif pas var koku yok iştah yerinde
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117755
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2016 Saat 05:30
Once; ATES olacak.. Ates yoksa, gerisinin konusulmasi abestir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.