Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tirnakla çizdi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTirnakla çizdi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tirnakla çizdi
    Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 20:22
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 20:30
hocam merhabalar moralimiz çok bozuk çocuğun biri tırnakla yaptı bunu baticon sürdüm fucidin sürüp betafix ile kapattım ne yapmam lazım iz kalacak diye ödümüz kopuyo
yardım rica ediyoruz
iyiki varsınız saglıkla kalın inşallah
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118530
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 05:26
Muhim olan; mikrop kaptirmayin ve olusacak olan kabugu vaktinden evvel kaldirmayin.
Furacin en iyisidir..
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 08:57
Hocam dun furicin antibiyotikli krem surmustum sizin kremi bugun baslayacagim bugun uzerindeki et tabakasi oldu birde uzerini kapatalim mi ne olur yardim edin bugunku halini gorunce aglaya aglaya bir hal olduk Teşekkürler
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 09:04
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 09:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118530
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 18:24
Sakin dokunmayin... Furacin surdukten sonra, 2-3 kat Gazli bez ile kapatabilirsiniz..
Cok siki kapamayin, hava almasina dikkat edin.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 18:32
Ghicam sagolun esim bugun dayanamayip cilt doktoruna goturdu fito kremke fucidin antibiyotikli krem karustirip surup gazli bezle kapamislar aksama acin daha kapamayin demis pazartesi contutubes denen kreme baslayacakmis ben sizin kremi suruyorum digerlerinide mecburen surmek zorunda kaliyorum bu tedaviye ne dersiniz vallahi icim daraliyor hicam yuzunu oyle gorunce birde hep boyle kalabilecegini dusundukce 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.