|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 20:22 |
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhabalar moralimiz çok bozuk çocuğun biri tırnakla yaptı bunu baticon sürdüm fucidin sürüp betafix ile kapattım ne yapmam lazım iz kalacak diye ödümüz kopuyo
yardım rica ediyoruz iyiki varsınız saglıkla kalın inşallah
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhim olan; mikrop kaptirmayin ve olusacak olan kabugu vaktinden evvel kaldirmayin. Furacin en iyisidir..
|
|
![]() |
|
Hocam dun furicin antibiyotikli krem surmustum sizin kremi bugun baslayacagim bugun uzerindeki et tabakasi oldu birde uzerini kapatalim mi ne olur yardim edin bugunku halini gorunce aglaya aglaya bir hal olduk Teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin dokunmayin... Furacin surdukten sonra, 2-3 kat Gazli bez ile kapatabilirsiniz.. Cok siki kapamayin, hava almasina dikkat edin.
|
|
![]() |
|
Ghicam sagolun esim bugun dayanamayip cilt doktoruna goturdu fito kremke fucidin antibiyotikli krem karustirip surup gazli bezle kapamislar aksama acin daha kapamayin demis pazartesi contutubes denen kreme baslayacakmis ben sizin kremi suruyorum digerlerinide mecburen surmek zorunda kaliyorum bu tedaviye ne dersiniz vallahi icim daraliyor hicam yuzunu oyle gorunce birde hep boyle kalabilecegini dusundukce
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|