|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ZeynepEslem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZeynepEslem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 21:10 |
![]() ![]() ![]() Hocam 1 haftadır kızarıklıkları var sadece sırtta ve ön kısımda oluyor kol ve bacaklarda çok nadiren görüyorum.günde iki kez yıkıyorum üstünde ince pamuklu bi atlet altında beziyle duruyor kalın giydirmiyorum.bugün iyice arttı durmadan kaşıyor.dilde çok hafif pas ağızda hafif bi koku var aç olmasa bile.ateş yok öksürük yok biraz burun tıkanıklığı var illiadin ve serum fizyolojik kullanıyorum.ne tavsiye edersiniz? |
|
![]() |
|
ZeynepEslem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZeynepEslem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZeynepEslem
Hocam ayrıca şu bilgileri de veriyim.kızım 11,5 aylık.isiliktir diye günde iki kez yıkadım,bebek şampuanıyla yıkayınca artıyor diye 2 gündür zeytinyağ sabunuyla yıkayıp zeytinyağı ile nemlendirdim.bir haftadır var ama en çok bugün arttı.karbonatlı suyla silip bepanthen sürdüm.gün içinde bi ara thiocilline de sürdüm ama nedense onu sürünce daha çok kaşınıp kızardı yıkayınca rahatladı.kızarık olan yerlerinin ısısı vücut ısısından daha yüksek.1-2 gündür sivrisinek ısırıkşarı da var bu kızarıklığın haricinde.neyin tetiklediğini anlayamadım açıkçası.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler net degil... Kontrol etmeden, resim gondermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|