|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2016 Saat 12:39 |
Kadir bey beta denilen bu hastalığı ben çocukken geçirmişim ve iyi tedavi edilemediğim için romatizmaya yakalandım şimdi oğlum yedi yaşında doktorumuz her seferinde boğazları kızarık kulak kızarık *kızarık*nedir Allah aşkına bizim zamanımızda kızarık mı derlerdi anlamıyorum da hiç bilmiyorumda bunu ben beta ile ilgili sorum size bunun tam belirtileri nelerdir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok dogru!!! "...... doktorumuz her seferinde boğazları kızarık kulak kızarık *kızarık*nedir Allah aşkına bizim zamanımızda kızarık mı derlerdi ..." Maalesef; Turk cocuk doktorlari, hastanin bogazina bakip da bir yorum yapmaktan ACIZDIRLER.. Bunu onlara kimse ogretmemistir.. Zaten hocalarinin dahi boyle bir bilgisi yoktur.. 6 sene boyunca, hic bir Prof. oturup da talebelerine, farkli enfeksiyonlarda, agiz ici ve bogazin gorunumu nasildir diye bir ders anlatmaz.. Kitap desen zaten yoktur. Bir Turk doktoruna; "okuyun" demek onlar icin hakaret addedilir. 6 sene boyunca; Astim, allerji ve Sahtekarligin 3 Safhasi'ni ogrenirler. Durum boyle olunca ne oluyor? Her atesli hastaya; yok;"Bogazi kizarik" veya (hasta ailesi goremeyecegi icin) kulagi kizarik diyorlar. Bu onlarin zavalliligini ve acizliklerini gosterir. Gunumuz Cocuk doktorlari cidden cok zavalli ve cahil doktorlardir. ... O yuzden devamli soyluyorum. Cok sart olmadikca, hele ivir-zivir sebeplerle doktora gitmeyin. Zaten, en cok sevdikleri durumlar boyle ivir-zivir vak'alardir.. Zaten kendiliginden duzelecek hastaliklara bayilirlar.. Her turlu tahlili isterler ve bir cuval ilac yazarlar, hastalik duzelince de; aile de, sanki bir halt yemis gibi sevinir. Hele o Sahtekarligin 3. Safhasinda, gece acilen hastanelere kosusturulmasi, doktorun hastaneye gelmesi ( gelmesinde hastayi, baska doktor mu kapsin!!!) ailelerin en cok hoslarina giden muamelelerdir. Makalelerim arasinda; "Beta diye bir virus" makalemi iyi okuyun. Bu aptallarin agababalari bu Streptokok'a "Beta Virusu" derlerdi.. Simdilerde bu salakligi yapan pek kalmadi.. Bu doktorlar; ya oyle ogrenecekler yada boyle hakaret isite isite ogrenecekler.. Belirtilerini bir daha anlatayim!!! ATES+ agizda cok pis bir koku+ dil ustunde kirli beyaz bir pas tabakasi VE Bulanti, kusmanin olmasidir. supheli durumlarda; DAIMA, Strep-A Testi yaptirin. Hem 10 dakikada sonuc cikar, hem KESIN SONUC VERIR.. SAKIN; Bogaz Kulturu yaptirmayin.... Bogaz kuturunde, sadece hastalik yapanlar degil, BUTUN STREPTOKOKLAR URERLER.. Bunu da en cok sahtekar doktorlar severler. Bu yuzden size israrla; Strep-A testi yaptirmayip, illede "Bogaz kulturu" yaptirin diyeceklerdir.. Sakin inanmayin, niyetleri cok kotudurler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2016 Saat 20:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|