|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canözüm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Tem 2016 Saat 15:54 |
http://hizliresim.com/goRAZO Hocam döküntüler ne olabilir önce isilik diye düşündüm fenistil sürdüm iki gündür değişiklik olmadı siz değerlendirir misiniz lütfen
|
|
![]() |
|
canözüm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam özür diliyorum sanırım resim açılmıyo yenisini gönderiyorum. http://hizliresim.com/ZdR430
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bilgi YOK!!! Dokuntu sadece bacaklardami?? Vucudun diger bolgelerinde varmi?
Ilac kullaniyormu idi, Kasinti oluyormu?? |
|
![]() |
|
Hocam yoğunluk bacaklarda çok azda kollarda var ellerine yakın kısmında birde boyun arka kısmında az biraz sırtında. Ama bacaklar çok yoğun hocam arkada da aynı şekilde. İkaç kullanmıyo sadece fenistil jel kullandım ama değişiklik olmadı. Ateş yok ama bugün ishal başladı. Bende sizin yazılarınızdan okuduğum için bactrim eczaneden hazır bulunsun diye ama vermedim mecbur kalırsam veririm
|
|
![]() |
|
Hocam ateş hiç olmadı doktora götürmedik tahlil yapmadık iki gündür böyle kaşıntı yok bacaklarda sırtında kaşıntı oluyo ama sırtında da fazla yok tek tük var bacaklar yoğun . Yapmamız gereken bir şey varmı tavsiyeniz bizim için çok önemli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicaktan isilik olmus, hicbir sey yapmayin. Serin tutun, her gun yikayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|