|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilekpolatt13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Tem 2016 Saat 19:58 |
Merhabalar Hocam,kızım 7 yaşında galiba havuzdan mikrop kaptı dün gece ateşlendi ve boğazının ağrıdığını söyledi.dilinde belirgin bir pas tabakası yoktu.ateşine müdahele etmedim.sadece sürekli burnunu açık tuttum tuzlu su ile sabaha karşı terleyince rahatladı.bugün ise gözünün çok ağrıdığını söyledi biraz kızarmıştı evde terramycin göz kremi vardı bir defa sürdüm ve resmen iltihap boşalıyor şu an. bu krem yeterli midir hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Havuzdan ve Denizden mikrop kapilmaz.. Duyduklariniz; Turk doktorlarinin uydurmasidir. Evet; Grip geciriyor, goz yasi kanali odem yapmis. Krem kullanabiliyorsaniz, devam edin, yoksa; Tobrased goz damlasi kullanin.. Goze her ilac tatbikinden evvel; burun deliklerini, Serum fiz ile temizleyin.. Eski cevaplarida okuyun. NOT: Aksini iddia eden, "ilgili" varsa, deniz ve havuz suyu numuneleri alsin da, bunlarda; Hastalik yapici bakteri urtesinlerde gorelim... Coli basili tabiat bakterisidir, hastalik yapmaz.. (Patojen E.Coli olmasi gerek)... Ben 1971'de Istanbul'da, Sagmalcilar'da ParaKolera salgini esnasinda, yaptim, hicbir plaj suyunda uretemedim.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Tem 2016 Saat 20:23 |
|
![]() |
|
dilekpolatt13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam deniz ve havuz suları hakkındaki fikrinizi biliyorum fakat çocuk havuzu klorlanmıyor ve küçük bir çocuk havuza tuvaletini yapmış maalesef kızım geç farketmiş.ben de dışkı kökenli patojen bir mikrrorganizma olabileceğini düşündüm. yine de sizin bilgi ve tecrübeniz bizden elbette fazladır.saygılar ve selamlar hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|