Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doğuştan çarpık ayaklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdoğuştan çarpık ayaklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selmacan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selmacan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: doğuştan çarpık ayaklık
    Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 11:26
merhaba hocam
11 aylık oğlum doğustan tek ayak carpık ayaklı doğdu.

doğar doğmaz alcısı akabindede dört alçısı yapıldı.

en son üniversitedeki bu konuda uzman oldugu söylenen hocaya gösterdik alçıların iyi yapıldığını normalde bunuiyi yapanı bulmak zordur dedi
topuğuna yanlış söylemiyorsam aşitomi ve ayağının yanlarına kesikler atıldı ve tekrar uc haftalık alçısı yapıldı.
buraya kadar tamam ancak
üniv deki hoca ayak muayenisini bile yapmadan ponseti arası demirli cihazına geçicez dedi.araştırmalarımda bunu gösteriyordu.
yalnız daha cocuk ayaklıkken cihazı birbiri ayagından güç alarak cıkarttı.emzirmeye kucağıma aldım çıkarttı. hoca dediki banyodan banyoya cıkartılacak dediği şeyi biz kullanamadık.
ilk alçılarını yapan uzman dr ayağı iyi ne gerek var ponsetiye dedi.
baska bir uzman götürdüm ponsetimi kalmış masaj yapın kullanmayın dedi.
üniv deki hoca geri döner kullancaksın diye azarladı. 
kısacası ne yapcamı bilemedim. kullanılabilen bişey olsa kllancam ama yok .
bana bi fikir verin hocam .yada bu konuda tavsiye edebileceğiniz  ortopedi uzmanı kiime gösterelim
iyi günler diliyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119192
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 18:03
Istanbul'da; Dr. Burhan Uslu'ya gidin..

VEYA; siz bakin, eliniz ile ayagi duzeltebiliyorsaniz, "demirli cihaz'a" gerek yoktur... Resim
gonderebilirmisiniz? kendi halinde ve elinizle duzelmis halini...

Keske ilk doktor'a devam etse idiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.