|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selmacan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 11:26 |
merhaba hocam
11 aylık oğlum doğustan tek ayak carpık ayaklı doğdu. doğar doğmaz alcısı akabindede dört alçısı yapıldı. en son üniversitedeki bu konuda uzman oldugu söylenen hocaya gösterdik alçıların iyi yapıldığını normalde bunuiyi yapanı bulmak zordur dedi topuğuna yanlış söylemiyorsam aşitomi ve ayağının yanlarına kesikler atıldı ve tekrar uc haftalık alçısı yapıldı. buraya kadar tamam ancak üniv deki hoca ayak muayenisini bile yapmadan ponseti arası demirli cihazına geçicez dedi.araştırmalarımda bunu gösteriyordu. yalnız daha cocuk ayaklıkken cihazı birbiri ayagından güç alarak cıkarttı.emzirmeye kucağıma aldım çıkarttı. hoca dediki banyodan banyoya cıkartılacak dediği şeyi biz kullanamadık. ilk alçılarını yapan uzman dr ayağı iyi ne gerek var ponsetiye dedi. baska bir uzman götürdüm ponsetimi kalmış masaj yapın kullanmayın dedi. üniv deki hoca geri döner kullancaksın diye azarladı. kısacası ne yapcamı bilemedim. kullanılabilen bişey olsa kllancam ama yok . bana bi fikir verin hocam .yada bu konuda tavsiye edebileceğiniz ortopedi uzmanı kiime gösterelim iyi günler diliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Istanbul'da; Dr. Burhan Uslu'ya gidin.. VEYA; siz bakin, eliniz ile ayagi duzeltebiliyorsaniz, "demirli cihaz'a" gerek yoktur... Resim gonderebilirmisiniz? kendi halinde ve elinizle duzelmis halini... Keske ilk doktor'a devam etse idiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|