|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2016 Saat 11:34 |
Hocam merhaba umarim iyisinizdir.hocam malum havalar sicak ben de banyo yaptiktan sonra sacimi kurutmaya ozen gosteririm fakat sicaga aldanarak islak sacla oylece dolanip durdum tabii gecmiste sinuzut hikayem de var aksama siddetli bas agrisi burun tikanikligi vs..az once saglik ocagina gittim hic bakmadan muayene etmeden penos tablet yazmis buarada emziriyorum cem de 18 aylik oldu.illadin damla aldim sadece hocam ilaci kullanayim mi ?? Ne yapayim? Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117494 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; Iliadin DAMLA kullanin... Sprey geriye, sinus agizlarina kadar etki etmez.. Damla: Sirt ustu yatar durumda; Gunde2x4 damla her iki burun deligine 5 gun damlatin. Sonrasinda, Serum Fiz 10'ar damla, uyanik iken 4 saatte bir uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Tem 2016 Saat 19:37 |
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim hocam gercekten illadin damla ile cok rahatladim.hocam bir de Cem in 18 aylik asisi onumuzdeki gunlerde(27temmuz)suan ben koydeyim acaba bi kac gun sonra yaptirsam olurmu?? Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117494 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-2 ay gecikse bile bir sey olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|