|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Tem 2016 Saat 10:42 |
Kadir bey merhaba oğlum 2010 Şubat doğumlu dün akşam eşim diş doktoruna gitmişti bizde oradayken oğlumuda baktı tam üstte üç tane çürük var dedi tedavi gerekir dedi bizde süt dişleri nasılsa düşecek dedik ama bu dişler on bir yaşına kadar kalacak dişlermiş ağrı yapar dedi uyuturuz yaparız dedi korktum size danışmak istedim yanlız bu sabah iyice açtım baktım bir tane çürük var diğerleri pırıl pırıl üç taneyi nerde gördü doktor anlamadım ne önereceksiniz bize Kadir bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
AGRI oldugunda (o da olursa, o zaman) dusunursunuz.. Hem de "uyutacak" oylemi??? Palavra!!! Muntazam dis fircalasin...
|
|
![]() |
|
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin önerdiğiniz z..ile başlayan bir tablet var onu bulursak kullanabilirmiyiz gerçi hiç biryerde yok sabah akşam fırça
alıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'de yok. Ilk sayfaya bakin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|