|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2016 Saat 20:39 |
13 aylık oğlum var Andolar ağrı kesici ve Augmentin BİD 625 kullansam bebegime zarar verir miyim
|
|
........
|
|
![]() |
|
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andolar ağrı kesici den bir tane aldiktan sonra prespoktusune baktım metamizol den korumak için emzirmeyi bırakın yazıyor hatta 48 saat emzirmeyin yaziyor.cok uzuldum şimdi 1tablet aldim sadece birçok doz almış gibi etkisi olur mu acaba...keşke hemen ulasabilsem size ne yapacağım ben şimdi....
|
|
........
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beli ağrıyan birisine novalgin onermissiniz etken maddeler aynı sodyum metamizol olunca ben de oğlumu emzirip uyuttum.umarim yanlış yapmamisimdir dış tedavisi olmam gerekiyor yapılacak olan uyuşturma morfin konusunda önerimiz nedir?
Zamanınızı alıyorum ama kafama takıldı.kullandigimiz ilaçların süt ile bebegimize ulaşması durumunda ne gibi durumlarla karsilasiriz belirtiler ne olur nelere dikkat edilmelidir? Düzenleyen Hilallll - 15 Ağu 2016 Saat 04:47 |
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her iki ilaci da kullanabilirsiniz.. Sizin aldiginiz ilaclarin anne sutu ile cocuga gecen kismi: MISAL: 50 kilo oldugunuzu farz edelim, 500mg Metamizol aldiginizda, ( 500/50=10) 1 litre sutunuze; 10mg duser.. Zira, bu ilac suda eriyen bir ilac oldugundan, BUTUN VUCUDA esit dagilir..
200ml sut emdiginde; bu miktar, 2mg eder.. Anlatabildimmi???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|