|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2016 Saat 18:09 |
Hocam,
Kızım 53 günlük. 30 günlük olduğundan beri gaz sancıları vardı hiç bir şey kullanmadım. Ama son 10 gündür akşamdan ertesi sabaha kadar acıdan ağlıyor, ememiyor, az emiyor uyuyamıyor ve kakayı bin bir güçlükle yapıyor. Her memeden sonra büyük insan gibi gaz çıkarıyor. Anne sütü alıyorsadece. Masajı da denedik en son makata müdahale ettik ama sancıları gerçekten çok fazla. Benim de eşimin de pili bitmiş vaziyette uykusuzluktan. Colic calm amerikada fda onaylı üretiliyormuş. Bu da yan etkileri olan gaz ilaçlarından biri midir? Kullanmamızda sakınca var mıdır? Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebek gazi icin; hicbir zaman, HICBIR gaz ilacini kullanmayin... Bebek gazinin sebebei, hareketsizliktir. Ayni gaz sikayetleri ameliyat olduktan sonra, kalkip, yurumeyen, kalip gibi yatan hastalarda da olur. Bebek gazi ile ilgili Video yu izleyin... http://anneoluncaanladim.com/goruntulu-roportaj/391/bebegim-nihayet-dogdu-ama-panik-haldeyim%20 Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ağu 2016 Saat 20:31 |
|
![]() |
|
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam Kadir Bey.
Şu anda bir memede 3-5 dk emiyor ve o şekilde uyumak istiyor. Süt gelince de ağlıyor. Bu yüzden 1.5-2 saatte bir emziriyorum . Emzirme aralıklarını arttırmak gaz sancısını azaltır mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mide tam olarak bosalmadan, emzirirseniz, gaz sikayetleri artar. Mumkun oldugunca, cocuk acikinca beslemeye calisin... Saate bagimli olmayin. VE, bilhassa evdeki yaslilara SAKIN tabi olmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|