|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 17:25 |
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi gunler
Sivrisinek isirinca boyle oldu kasidigi icinde akiyor kabuklu olanlar gecen hafta isirilan yer iki gun once de buralari isirdi Akmadan once fenistil jel surdum bi kac defa boyle oluncada battiyot diye antiseptik cozelti suruyorum mikrop kapmasin diye Cok kasiniyo ve huysuz Her sivri sinek isirdiginda genelde boyle oluyor antibiyotikli bi krem kullanmama gerek var mi sizce ya da ne yapabilirim fikriniz benim icin degerli Tesekkur ediyorum |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krem kullanmayin.. sadece Batticon surun, yeterli olur.. Ilk isirdiginda; sadece Fenistil jel surebilirsiniz.. Kasiyip; boyle "rezil" hale gelince, sadece batticon surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|