|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dedem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2016 Saat 11:46 |
![]() Merhaba Kadir Hocam size 1,5 yasindaki kiz yigenim ile ilgili yaziyorum. Rutin doktor kontrolune gittiklerinde cocuk doktoru memeleri normale gore buyuk, erken ergenlik olabilir Endokrinoloji bolumune gosterin demis Resim linki ile gonderiyorum ve sizin de fikrinizi almak istiyorum. Bu yasta erken ergenlik olabilir mi? Meme sizce de normalden buyuk mu yoksa yapisi mi boyle? Simdiden cok tesekkurler Sevgiler |
|
Dedem
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Daha öncede aynı soruyu sormuşsunuz Kadir Bey cevap vermiş linki aşağıdadır, iyi günler dilerim... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54317&KW=&PID=1091737&title=15-yas-buyuk-meme#1091737 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|