|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2016 Saat 23:53 |
![]() ![]() Kadir bey merhaba. Kızım 17 aylık. 3 aydır resımdeki gibi kabartılar oluyor bacak ve el bılegı uzerınde. O anda fenıstıl suruyorum. On dakıkada sönüyor. Her gun olmuyor haftada ya da on gunde alevlenıyor. Atopk dermatıt var yanagında ve ensesınde ara sıra kaşıyor ultralan suruyorum excıpıal ıle nemlendırıyorum. Yatagı yundu kaldırdım. Yumurta seker vs vermedıgımde de oluyordu. Zaten cogunlukla anne sütüyle beslenıyor. Sabun tozu kullanıyorum kıyaftlerınde ıyce durulatıyorum. Sınek ya da böcek kesınlıkle degıl. Evcıl hayvanımız da yok.on gundur rahat yıne. Anlayamadım. Dr ALRİNAST şurup verdı ama püskürtüyor içmiyor. Nedır hocam?annemın de boyle kaşıntıları romatızmal cıkmıştı oyle bır sey olur mu??tesekkur ederım Düzenleyen Didemerve - 05 Kas 2016 Saat 00:35 |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar; Allerjik Urtiker dokuntuleri..
Barsak solucanin dan olabilir. 10 gun ara ile (5ml) Andazol surup icirin.. Ilacin icini okuyup, butun ev halkinca icin. |
|
![]() |
|
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
hocam eskı maıllerde okudum kakasına bakıyordum bı kac gundur beyaz küçük hareketsz seyler vardı. Sakız yuttu ondan demiştim.
1-Bu kurt mu peki?. popsu hıc kaşınmıyor?karnı da agrımıyor. 2-bu beyaz seyler kurtsa ya da tenyaysa ılk olcekte kaybolursa ıkıncıyı vereyım mı? 3-eger o beyazlar tenyaysa (baska bı maılden anladgm kadaryla kurt ve tenya farklı seyler)başka surup nu olacak andazol mu yıne? 5-emzırıyorum ben de ıcebılırmıyım?hıc belırtı de yok. on gun arayla 3 olcek degıl mı? Düzenleyen Didemerve - 06 Kas 2016 Saat 14:25 |
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuvarlak barsak solucanlari ve Tenyalar bir birlerinden cok farklidir ve tedavileride cok farklidir..
Her zaman, ikinci doz verilir ki; elinde tirnak aralarinda kalan yumurtalar yutulursa, onlarda temizlensin.. Herkes alsin. Tenya; eriste seklinde, ufak dikdortgen gibidir. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Tamam hocam tesekkurler
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Hocam eskı tum maıllerı okudum. Bırıne 2 yaş altına andazol veremezsınız demşsınız. Az once ıcırdım korktum okuyunca??
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kurt goruldu ise, verilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Tamam dr bey. Kurt gormedım. Ikı gundur bakmaktan mıdem bulandı:( sızın urtıker teshısınz uzerıne alıp ıcırdım. Gordugum beyaz seyler sakız parcalarıydı bence. Kaşıntıları gecer ınşallah. Umarım zararı olmaz. Tekrar tesekkur ederım.
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|