|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bykr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2016 Saat 12:17 |
Merhabalar hocam.kızım tam 78 aylık.6,5 yaşında
Boy 115 cm Kilo 17 Sizin daha önce tavsiyenizle sipraktin şurub kullandık fayda görmeyince bıraktık.kızım o kadar iştahsızki yemek yemek onun için bir eziyet.günde sadece 1 öğün yiyor onuda zorla ve çok az.artık fazlasıyla yoruldum yemek sorunundan.ne yapabilirim bundan sonra Salı günü endokrin bölümüne götüreceğim.tırnakları çok hassaslaştı kırılıyor saçları dökülüyor.ne gibi tahliller istemeliyim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once bir teshis konulur veya suphe edilir, ona gore tahlil istenir.
Bir gosterin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Merhabalar hocam.kızımı doktora götürdüm.iştahsızlığını,saç dökülmesini,tırnakların kırılmasını anlattım.kan tahlili istedi hormonlara bakıldı.sonuçlar yukarıdaki gibi.doktora göstermedim fazlasıyla ilgisizdi çünkü
Doktorda boy 112cm Kilo 17 olarak ölçüldü.normal dedi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Is olsun, torba dolsun, hesabi istenmis bir suru tahlil..
anne veya Baba soyunda, asiri zayif kimseler varsa, onlardan biriune cekmistir. O doktorun, herhangi bir hastaliktan suphe ettigine inanmiyorum.. |
|
![]() |
|
Hocam bu alkalen fosfataz meden bu kadar yüksek çıkmışki acaba.dikkate alınmalı mı yoksa üstünde durulmamalı mı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kalsiyum degeri normal.. Dvit3 azligi olabilir. HER sene, bir defa; 1 AmpulDvit3 icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|