Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - molluscum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummolluscum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilgetuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilgetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: molluscum
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2016 Saat 14:05
kadir hocam kzim8 yasinda ve koltuk altindan bslayip bilege dogru yayilan puturlu sivilce gibi kucuk kabartilari var onceleri birkac taneydi fakat simdi bayagi yayildi haccettepeye goturecegim gitmeden once biraz arastirdim ve telaslandim malluscum nasil bir hadtaliktir tedavi edilebilirmi bagisiklik sisteminin guclenmesi icin ne yapabilirim cok tesekkurler daha teshis konulmadi ama affniza siginiyrum panik oldum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2016 Saat 22:10
Resim olmadan, "dokuntuler" ile ilgili yorum yapamiyorum..
Yukarı Dön
ilgetuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilgetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2016 Saat 15:11
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2016 Saat 19:20
Dogru; Molluscum Contagiosum...
Becerebilirseniz, kendiniz, bir tibbi pense ile(cimbiz olmaz) bunlarin iri olanlarini sikip, icindeki mercimek kadar, olusumlari cikarin,kucukleri kendiliginden kaybolur VEYA, akli basinda bir Cildiyeci bulun.
Yukarı Dön
ilgetuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilgetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2016 Saat 12:31
Kadir hocam bugun kizimi hacettepeye goturdum muayene sonrasinda molluscum teshisi koyuldu fakat oyle patlatma gibi birsey yapmadilar bir cesit virus oldugunu kendiliginden 1yil gibi bir zamanda gecebilecegini soyledi kasitmamasini icinden cikan sivinin tehlikeli olabilecegini soyledi birde cay agaci yagi verdi ustlerine tek tek surmemi soyledi benim yapmam gereken baska birsey varmi siz nebonerirsiniz tesekkurler

Yukarı Dön
ilgetuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilgetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2016 Saat 16:08
Ikinci olarak bagisikliksistemininguclendirin dedi c vitamini ari sutu polen propolis vs kullanabilirsiniz bu aylarda dedi ben sizden takip ettigim kadariyla sadece d vit veriyrum her yil siz ne dusunuyorsunuz dediklerini dikkate alayimmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2016 Saat 18:38
Palavra.. Tabii, ugrasip vakit harcamak istemiyor..
Siz eczaneden bir "Pansuman pensi" satin alip, dedigim gibi kabarikligin dip kismindan sikip, iclerini bosaltin..
Adi HERIFLER!!!
Yukarı Dön
ilgetuna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ilgetuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2016 Saat 10:47
Hocam kizimdaki bu sivilcelerle ilgilu olarak sadece birini patlatabildik cok mızmızlandı artma yok sadece kizarip sonuyorlar ve sanki kabuklaniyorlar bazilarida kuruyo bu iyilesme surecimi acaba 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.