|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balın ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2016 Saat 11:43 |
DR bey 12 şubat 2009 doğumlu oğlum 136 cm24 kilo.Geçtiğimiz çarşamba günü okulda ishal olmuş akşam eve geldiğinde 1 kez kustu ve ishali o gece sabaha kadar aralıksız sürdü.Ertesi gün perşembe günü de ishali azalmış olmakla birlikte devam etti o gün hafif bir ateşi de oldu(38/39)gibi sonra ateş geçti.Cuma günü tüm gün okuldaydı bir iki kere ishal tarzın da kaka yapmış.Tam iyileşiyor derken cmt günü ishal yoğun şekilde yeniden başladı.3 gündür aynı yoğunlukta devam ediyor.Günde 10 dan fazla wc ye gidiyor.Karın ağrısı ve ara ara bulantısı var.Kusma ve ateş yok.Bugün de okula gitmedi.Ben hiç bir ilaç vermedim bol su içiriyorum ama zaten zayıf olan yavrum kuş kadar kaldı.Ne yapmalıyım?geçmezse dr götüreyim mi?Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118315 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; hic bir cesit ilaci kullanmayin..
Merak etmeyin, kusma OLMADAN, sadece ishal ile su kaybi olmaz!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|