|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
erhazan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2016 Saat 13:01 |
Iyi günler hocam, 15 aylik oglum ( 2580 gr-47 cm/10500 gr-75 cm) geceleri aglayarak uyaniyor ve kivranak gaz yapmaya calisiyor. Onceki yazilari okuyarak pankreoflat veya festal draje kullanmak istedim ama bu gaz sancisi disinda baska bir sorunu yok, kullanmam uygun mudur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120752 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin, bir zarari olmaz.
Esas; sekerli ve nisastali gidalari biraz azaltin. |
|
![]() |
|
Yusuf asaf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf asaf
8 kasım doğumlu erkek bebeğimiz 2700 kg doğdu,hastane çıkışımız ise 2620 . ilk kontrole 18 kasımda gittik ve kilosu 3040 kg geldi.bebek zaten devamlı aranıyor hocam ve emmek istiyor.kakası altın sarı cıkıyor. gunde 7,8 ve daha fazla bezini değişiyoz. ama gaz sancısı devamlı yasıyor.ilk tecrubesizlikten olsa gerek ilk günlende yiyince fazla hareket ettirmiyor ve gazını cıkaramıoyrduk.ta ki sizin yazılarınızı okuyana kadar. şimdi dediğiniz gibi yapıyorum ama cocuk yinede rahat değil sanki hocam.doktorumuz gaz için kaliedon drop damla verdi.fiyatı 38 tl dün aldım..yanlız sizin aksam yazılarınızı okuyunca bu ilacı bugun geri vereceğim.hiç kyullanmadım..fazla temektenmi bukladar gaz sancısıoluyor hocam ? ama bebek aranıyor emme refleksi var ve istiyor.bizde memeyi ağzına veriyoruz susuyor ve emior
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120752 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle luzumsuz yere arandiginda, biberon ile SU teklif edin, alirsa aldigi kadar verin, veya yalanci emzik teklif edin.. Kucakta daha fazla tutun ve kucakta iken yuruyun..
Video'yu seyrettinizmi?? |
|
![]() |
|
Yusuf asaf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf asaf
hocam sadece anne sütüyle beslenen 14 gunluk bebeğe su verebilirmiyiz? bizim bebek zaten gelişim olarak biraz geriden geldiği için bı sorun olmaz değlmi? suyun ölceği ne olmalı hocam? hocam video olarak http://www.anneoluncaanladim.com/goruntulu-roportaj/391/bebegim-nihayet-dogdu-ama-panik-haldeyim/ izlemiştim.farkllı bir video varsa ben nasıl nerede bulurum bilmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teklif edeceksiniz, suyu icip-icedigine gore karar verecegim..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf asaf
hocam bugun cocuk doktorumuza gittik.bebekteki pamukcuk olusumu ve gaz sancıları şikayetlerimizi ilettik.
gaz sancısı için Biogia verdi. bunu bebeğin 5 ayına kadar kullanmamı istedi.bu ilacın etkisede 3 hafta sonra filan başlıyacak dedi. 5 inci aydan sonrada Sap Simplex ilacını devam edeceğiz dedi.. hocam bu ilaçların bebeği gaz sancılarını hafifletmeye etkisi olurmu ? napmam lazım. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf asaf
doktor için hastaneye ve sonrasında avm ye gittiğimizde gezdiğimizde bebekte en ufak bir ağlama ve sızlanma olmadı..hocam dısarda sessiz sakin olan bebek evde aslan kesiliyor..bu dısarda dolasması ve hareket etmesimi bu bebeşin ağlamamasına neden?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|