|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 07:23 |
Merhaba,
Oglum 2,5 yasinda 93 cm 14 kilo Hocam dun aksam burun akintisi vardi. Gece az oksuruk ve burun akintisi devam etti. Ates yoktu. Gunduz oksuruk artti. Burnu da akti. Bal limon yaptim. Aksam atesi cikti. Kotu gorunuyordu bir olcek calpol verdim gece uykusuna yatirdim. Ates var. Solunum hizli Burun akintisi ara ara. Oksuruk neredeyse dakika basi. Uyutmuyor. Hirilti hic olmadi. Cizirti oluyor. Oksurup balgami atinca gidiyor. Bir hafta once de hastaydi. Fakat bu kadar yogun oksuruk yoktu. Ilacsiz bir gunde atlatmisti. Bu sefer ates ve oksuruk mahvetti cocugu. Agizda pis koku dilde pas yok. 1-) Sevgili Kadir hocam limon bal cold mix ser.fiz.baska birsey yapmiyorum. Baska birsey yapmama gerek varmi? 2-) Dun aksam havuc yerken oksurdu. Cok az oksurdu sustu. Gece de oksuruk baslayinca ister istemez cigerine mi kacti acaba diye dusundum. Fakat burun akintisi vardi zaten. Oksurugu bekliyordum. Hem de hirilti hic olmadi. Dedigim gibi cizirti oldu fakat oksurunce gecti. Fakat ates ve hizli solunum var. Her hastalandiginda oluyor zaten. Havucun cigere kacmasi ihtimalini silmeli miyim kafamdan? Cevaplarsaniz sevinirim. Tesekkurler. |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bas ucunu yukseltin, odasi soguga yakin serin olsun. Gerisi aynen devam.
2- Eger, akcigerine kacsa idi; O "cizirti" devamli olurdu!! Solunum yollarina genellikle, kabuklu yemisler gibi SERT gidalar kacar. |
|
![]() |
|
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam burada gece 2.
Oglum cok kotu oksuruyor boguk boguk. Agliyor. Belliki oksururken cani yaniyor. Nefes veris sikintili gibi. Tam bitecek hastalik derken... oysa ablasiyla cok guzel oynadi aksam. Konusurken bile zorlaniyor. Hocam hastaneye gitsek cigere inmis diyecek hava verecek. Perebron mu vermeliyim. Ne yapmaliyim bilemedim. Sabah ilk isim perebron almak ve icirmek hocam. Oglum 14 kilo. Tok karnina 1 olcek verecegim hocam. Umarim yanlis degildir. Siz cevap yazana kadar Sanirim iki olcek vermis olurum. Sabah ve oglen... Hocam verdim perebron iki doz. Oynuyor. Gayet iyi. Solunum rahat fakat ses gitti. Konusmalari kesik kesik.
Düzenleyen de-met - 25 Kas 2016 Saat 21:11 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor, gerek olursa, Perebron verin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bana kizacaksiniz biliyorum. Fakat internette cigere yabanci cisim kactiginda
farkedilemeyebilir yaziyor. Grip gibi hastaliklarla karistirilir yaziyor. Hasta sIk araliklarla zature bronsit gibi rahatsizliklarla hastaneye basvurulur ve bu sebeple yillarca gereksiz ilac alabilirmis. Keske okumasaydim. Siz hirilti devamli degilse kacmamistir demistiniz. Internetteki bilgi kirliligine bakmayin dersiniz siz hep. Okudum icime kurt dustu. Hocam ozur dileyerek sizden ricam. Cigere en ufak bir parca kacsa ne gibi belirtiler verir. Ne zaman hastaneye gidilmeli? Aydinlatirsaniz sevinirim. |
|
Anne
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ufak parcalar, zaten oksuruk ile atilirlar.. Onlarin derdi sizleri kuskulandirip, Hastanelere cekmek.. Bir gittinizmi, ondan sonrasi "vay babam!!"
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|