|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 22:57 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Doktor Bey,
Kızım 20 aylık, yüzündeki kızarıklar 2 haftadır mevcut, ben soğuktan kuruyordur diye düşünüp nemlendirici kullanıyoru ama pek düzelme olmadı, düzeliyor gibi oluyor tekrar kızarıyor. Bir ara da kollarının dirsek iç kısmı kuruyordu, kaşıyıp kanatıyordu, onlar geçti. İkisi arasında bir bağlantı var mı bilemedim söylemek istedim sadece. Kızarıklık sadece tek yanağında var, diğer yanağında ve vücudunun başka yerinde yok. Yüzündeki kızarıklar nedir hocam ne tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.
Düzenleyen antipc - 24 Kas 2016 Saat 23:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120635 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sekilde (surtunme???) tahris olmus. Hipocort krem, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam, kremi aldım bugün akşam başladım. Sabahtan yanağının kızarıklığı artmıştı, diğer yanağında da hafiften çıkmaya başladı. Atopik dermatit diyen oldu, daha önce kolunda eklem iç kısmında da kaşıntı ve kızarıklık olmuştu, bir de alakası var mı bilemiyorum 2 hafta kadardır sabahları nar suyu içiyor, siz herşeye alerjik denilmesini doğru bulmuyorsunuz biliyorum ve özür dileyerek soruyorum fazla nar suyu alerji yapar mı? Bugün ateşi de çıktı, halsiz biraz. Ateş ile ilgili bir şey yapmadım.
Teşekkür ederim.
Düzenleyen antipc - 25 Kas 2016 Saat 21:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120635 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cekirdegi ile birlikte yenen meyvalar (Nar dahil) allerji yapabilir ama dokuntu, allerji dokuntusu degil..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
İyi günler hocam,
Hipokort Kremi 5 gun düzenli kullandım, kızımın yüzündeki kalın tabaka geçti ama tamamen iyileşme olmadı, nemlendiriyorum günde 4 kere falan. Bazen yumşuyor ama tamamen iyileşme olmuyor. Deterjan değişkliği vs yapmadım. Bugün uyurken izledim biraz, eli ile kaşıdığı farkettim sadece. Onun dışında sürtünme vs yaşamıyor gün içinde. Bi de bulunduğumuz yerde hava kuru. Ne tavsiye edersiniz hocam? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Hava kurulugu, az da olsa, Atopik dermatiti azdirir. Gunde 2-3 defa, cildi nemlendirin. Bunu en iyi gul suyuna batirilmis, tulbentleri 3-5 dakika dokuntulerin ustunde tutarak yapabilirsiniz.
2- Allerji ilaclari bir ise yaramaz. Tek iyi geldikleri husus, eski tip uyku veren allerji suruplari gece derin uyku yarttiklari icin kasinmayi onlerdi o kadar. 3- Gunes isigi iyi gelir.. Terletmeden ve gunes yanigi yapmadan, mumkun oldugunca gunese tutun. 4- Elocon pomat, bu tip inatci vak'alarda etkili oluyor. Gunde:2x1 ince bir tabaka surun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|