|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2016 Saat 09:46 |
Hocam merhaba,
Kızım 23 aylık 12.8 kg. İki hafta önce burun akıntısı başlamıştı. Daha sonra hafif öksürmeye başladı. Tam geçti derken 2 gün 38 dereceyi geçmeyen hafif ateşi oldu ve öksürük şiddetlendi. Bu süre boyunca ballı limon ve serum fizyolojik uygulayabildiğim kadarıyla uyguladım. Ballı limonu içmek istemiyor. Sf de damlattırmıyor çok düzenli uygulayamıyorum bu sebepten. Şimdi de öksürük özellikle sabahları çok fazla 10-15 dk sürekli öksürüyor balgamı kusarak çıkartıyor iki gündür. Gün içinde de sürekli öksürmeye başladı. Ne yapmamızı önerirsiniz hocam? |
|
![]() |
|
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yazmayı unutmuşum. Öksürük başladığında hırıltılı sesler geliyor ciğerlerinden mi midesinden mi tam anlayamadım. Bir de xclear burun damlasını öneriyor musunuz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Serum fiz veya Iliadin kullanin..
Ates olmadigi surece, zaten oksuruk onemli degildir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam çok teşekkür ederim. Bu konunun dışında da size bişey danışmak istiyorum. Kızım çok hareketli yerinde durmuyor evin içinde koştura koştura yürüyor. Bu yüzden çok fazla düşüyor. Bugün akşam aksayarak yürüdüğünü farkettim. Koşarken belli olmuyor fakat yavaş yürüdüğünde sol ayağına tam basamıyor gibi. Bir yeri ağrıdığında söyleyen bir çocuk derdini rahat anlatabiliyor. Acımadığını söylüyor. Eşim birkaç gündür böyle yürüdüğünü farketmiş ama şımarıklık yaparak yürüdüğünü sanmış. Ne yapmalıyız hocam ortopedi doktoruna götürmemiz gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sey gerekmez. Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|