Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kakada kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkakada kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ebru_kzl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru_kzl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kakada kan
    Gönderim Zamanı: 02 Ara 2016 Saat 12:04
Kadir Bey,

Oğlum 21/01/2011 doğumlu. 24 kg ve 118 cm boyunda. yaklaşık 1 yıldır ara ara kakasını sert yaptığı zamanlar kakasında açık renkte kan görüyorum.
başka hiç bir şikayeti yok. (karın ağrısı gibi). Doktorların abuk sabuk muaynesine maruz kalmaması için doktora götürmedim. Ama son zamanlarda tedirgin olmaya başladım.
Kullanabileceğim bir krem falan önerebilir misiniz? Doktora götürmem gerekirse hangi bölüme götürmem gerekir? 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119025
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2016 Saat 21:44
Kremlerle hallolmaz..
Kabiz kalmasin, kabuklu kuru yemis veya sert gidalar yemesin.
Ara ara, Duphalac surup; (5ml) icirin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.