|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
eskaza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 13:26 |
Hocam oglum 7 yasinda geceleri surekli sabaha kdr disini gicirdatiyor gercekten artik rahatsiz edecek durumda bundan nasil kurtuluruz.daha once geniz etinden diyerek ameliyat oldu alındı geniz eti ama hala ayni devam ediyor bunun bi çaresi yokmu ve neden oluyor 😞😱
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geniz eti HIKAYE... Bir guzel kaziklanmissiniz.. Dis gicirdatmasi, kafasinda bazi hadiseleri cozemedigi icin olur. 1- Ya; evde kiskanclik durumu veya sevdigi birisinin evden gitmis olmasi, gibi durumlar.... 2- Okulda Ogretmen veya Derslerinde bir problem oldugunda, arkadaslari ile bir gecimsizlik oldugunda olur.. Hem konusun, derdini ogrenin, bu arada da, yatmadan evvel, 1 olcek(5ml) Atarax surup icirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2016 Saat 20:51 |
|
![]() |
|
eskaza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kıskançlık durumu hat safhada hocam kardeşini çok kıskanıyor.ben gecen 2 hafta once dikkat daginikligi için Pedagog a goturdum dis gicirdatmasinida belirttim bağımlılık yapmayan bir ilac basladi ( doktorun söylemiyle ) gicirdatmasinada faydasi olacağını söyledi 2 haftadır bi düzelme goremedim hasta olduğunda daha da fazlalasiyor bu gicirdatma atarax surupla ilgili çevremde çok kotu seyler duydum hocam saflastiriyormus uyku hali yapıyormuş vs.siz ne kdr süre kullanmamizi onerirsiniz ? Gicirdatma sorunumuzu cozermi ? Şimdiden çok tesekkurler iyi ki varsınız 😊
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kafasindaki "tilkileri" yok etmeden, o dis gicirtilarini yok edemezsiniz. Atarax; bildigin allerji ilaci.. Siz Turk doktorlarina ne bakiyorsunuzki!! Hangi ilacin icerigini biliyorlarmis??? Hepsinde, Parasetamol bulunan; Aferin, Peditus ve Calpol'u ayni receteye yazan kerizlerden ne beklenir??? |
|
![]() |
|
O tilkilerden 2 senedir kurtulamadık kadir hocam sormayın surekli birşeyler buluyor kafasına takmak için.haklisiniz aferini her gitmemizde yazıyorlar diyebilirim.ihtiyacı olmasa bile "evde bulunsun " diye bile yazdığını biliyorum.peki pedagog un verdiği atominex hap için ne düşünüyorsunuz hocam sizce devam etmelimiyim
Şimdiden cok çok tesekkur ederim allah sizden razi olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Atominex" diye bir ilac ben duymadim... Ilac rehberlerinde bile yok... Kimyasal yapisini yazabilirmisiniz???
|
|
![]() |
|
Atominex 10 mg kapsül
Etkin madde ; atomoksetin Her bir kapsül 10 mg atomoksetine eşdeğer miktarda atomoksetin hidroklorur içerir. Yardimci maddeler Prejelatinize mısır nisastasi, magnezyum stereat,jelatin. titanyum dioksit E171.10A1 siyah baskı mürekkebi(etanolde şelak glaze%45(%20 esterlenmis)siyah demir oksit E172.propilen glikolE1520 amonyum hidroksit%28E527 iceren). |
|
![]() |
|
Atominex beyinde noradrenalin miktarını artıran atomoksetin isimli etkin maddeyi içeren bir olactir.dikkat eksikligi hiperaktivite bozukluğu tedavisinde 6 yas üzerindeki cocuklar ergenler ve yetişkinlere kullanılır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|