Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diş gicirdatmasi !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDiş gicirdatmasi !!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eskaza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eskaza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diş gicirdatmasi !!!
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 13:26
Hocam oglum 7 yasinda geceleri surekli sabaha kdr disini gicirdatiyor gercekten artik rahatsiz edecek durumda bundan nasil kurtuluruz.daha once geniz etinden diyerek ameliyat oldu alındı geniz eti ama hala ayni devam ediyor bunun bi çaresi yokmu ve neden oluyor 😞😱
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117154
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 20:51
Geniz eti HIKAYE... Bir guzel kaziklanmissiniz..
Dis gicirdatmasi, kafasinda bazi hadiseleri cozemedigi icin olur.
1- Ya; evde kiskanclik durumu  veya sevdigi   birisinin evden gitmis olmasi, gibi durumlar....
2- Okulda Ogretmen veya Derslerinde bir problem oldugunda, arkadaslari ile bir gecimsizlik oldugunda olur..
Hem konusun, derdini ogrenin, bu arada da, yatmadan evvel, 1 olcek(5ml) Atarax surup icirin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2016 Saat 20:51
Yukarı Dön
eskaza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eskaza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 00:36
Kıskançlık durumu hat safhada hocam kardeşini çok kıskanıyor.ben gecen 2 hafta once dikkat daginikligi için Pedagog a goturdum dis gicirdatmasinida belirttim bağımlılık yapmayan bir ilac basladi ( doktorun söylemiyle ) gicirdatmasinada faydasi olacağını söyledi 2 haftadır bi düzelme goremedim hasta olduğunda daha da fazlalasiyor bu gicirdatma atarax surupla ilgili çevremde çok kotu seyler duydum hocam saflastiriyormus uyku hali yapıyormuş vs.siz ne kdr süre kullanmamizi onerirsiniz ? Gicirdatma sorunumuzu cozermi ? Şimdiden çok tesekkurler iyi ki varsınız 😊
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 09:40
Kafasindaki "tilkileri" yok etmeden, o dis gicirtilarini yok edemezsiniz.
Atarax; bildigin allerji ilaci.. Siz Turk doktorlarina ne bakiyorsunuzki!! Hangi ilacin icerigini biliyorlarmis???
Hepsinde, Parasetamol bulunan; Aferin, Peditus ve Calpol'u ayni receteye yazan kerizlerden ne beklenir???

Yukarı Dön
eskaza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eskaza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 11:34
O tilkilerden 2 senedir kurtulamadık kadir hocam sormayın surekli birşeyler buluyor kafasına takmak için.haklisiniz aferini her gitmemizde yazıyorlar diyebilirim.ihtiyacı olmasa bile "evde bulunsun " diye bile yazdığını biliyorum.peki pedagog un verdiği atominex hap için ne düşünüyorsunuz hocam sizce devam etmelimiyim 
Şimdiden cok çok tesekkur ederim allah sizden razi olsun.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 19:35
"Atominex" diye bir ilac ben duymadim... Ilac rehberlerinde bile yok...

Kimyasal yapisini yazabilirmisiniz???
Yukarı Dön
eskaza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eskaza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 21:04
Atominex 10 mg kapsül
Etkin madde ; atomoksetin
Her bir kapsül 10 mg atomoksetine eşdeğer miktarda atomoksetin hidroklorur içerir.
Yardimci maddeler
Prejelatinize mısır nisastasi, magnezyum stereat,jelatin. titanyum dioksit E171.10A1 siyah baskı mürekkebi(etanolde şelak glaze%45(%20 esterlenmis)siyah demir oksit E172.propilen glikolE1520 amonyum hidroksit%28E527 iceren).

Yukarı Dön
eskaza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eskaza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 21:07
Atominex beyinde noradrenalin miktarını artıran atomoksetin isimli etkin maddeyi içeren bir olactir.dikkat eksikligi hiperaktivite bozukluğu tedavisinde 6 yas üzerindeki cocuklar ergenler ve yetişkinlere kullanılır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.