|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2016 Saat 00:44 |
hocam nedir bu mide gribi daha dogrusu varmı böyle bisey yenimi icat oldu o kadar cok duyuyorumki son gunlerde kafam karıstı zira oglum 1 haftadır oksuruk burun akıntisi hapşırma bütun grip arazlarinin yanı sıra gün aşırı kusuyor varmı gercekten boyle bir hastalik oglum mide gribimi gercekteb..ben domuz gribi diye dusunmustum karin agrisi ve kusmasi oldugu icin simdi kafam karisti acikcasi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Artik Turk doktorlarinin uydurmalari beni ne gulduruyor, nede hayret ettiriyor.. Dogal karsiliyorum.. ZIRA: " Bu kadar cehalet ancak tahsil ile mumkundur." ata sozunu pekcok kereler hakli cikarttilar. Istanbul Gribi, Beta mikrobu, Yalanci Bronsit, simdi de"Mide Gribi", beni niye sasirtsin??? Uydurmanin sonu yok.. Bakalim arkasindan daha neler gelecek: Barsak Gribi, Makat Gribi, Bobrek Gribi!!! Grip arazlari yaninda; bulanti, kusma ve ishal gibi bulgular; Domuz Gribi oldugunu gosterir.. 2009'dan beri anlatiliyor, yaziliyor ama Turk doktorlari okuma ozurlu olduklarindan, hala neyin ne oldugundan habersizdirler.. Oglunuz; Domuz Gribi geciriyor... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2016 Saat 02:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|