|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2016 Saat 05:21 |
Hocam 3 yasındakı kızım salı günü kusma ve ıstahsızlık hafıf de burun akıntısı basladı. Persembe gecesı Ateş basladı.bu gecede ateslıyız. Telefonla baktığımda bogazında yara gördüm sağ tarafa doğru sısıktı Boğaz'ı bu yüzden de yemek yıyemıyor . Şuan Ateş burun akıntısı ve balgamlı öksürük var bırde arada alayıp ayağım agrıyor dıyor 3 kere yaptı ayağı ağrımadınız resımlerı yolluyorum degerlendırımısınız hocam sımdıden tesekkurler .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, bogaz agrisi fazla olursa; benim anlattiklarima ilaveten, Tantum Verde sprey, gunde:3x1 kullanin.. Sakin antibiyotik ve benim "vermeyin" dedigim ilaclari kullanmayin. Okumaya devam..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2016 Saat 08:08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|