|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2016 Saat 23:57 |
Kadir Bey merhaba 5 yasinda bir oglum var anasinifina gidiyor dunden beri poposu surekli kasiniyor.arsive baktim ANDAZOL surup aldim okul cicuklarina iki olcek demissimiz oglen aldim verdim iki olcek poposu hala kasiniyor dayanamiyorum diyo ne yapabilirim.bir hafta sonra tekrar iki olcek dahami i vercem yoksa bu verdigim yeterli mi.Emziren bir anneyim benimde agizimdan surekli su akiyor cok olmasada bazen kasinti oluyor benimde uc olcek icmem mi gerekli tek sefer sadece.tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ikinci doz, 2 hafta sonra. Sizde ayni sekilde kullanabilirsiniz. Popo kasintisi baska sebeple de olabilir. Kaka yaptiginda; su ile temizleyin.
|
|
![]() |
|
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey persembe ilaci vermistim hala popo kasintisi gecmedi egerki kurt olsaydi kasintisi ilac uzerine gecmis olur muydu?o zaman kurttan degil baska srbrpten diycem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru.. Her hangi bir ilac, antibiyotik veya Vitamin aliyorsa, onlari kesin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bir ilac kullanmiyor ic camasirlarin tekrar yikayip utuluycem bakalim gececek mi ?bi cevapta cikolata dwmissiniz onuda deniycem.tesekkur ederim hocam bulunca nedeni yazcam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|