|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedauney ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2017 Saat 22:51 |
Kadir Bey merhaba,
Oğlumun bitmek bilmeyen hastalağının sebebini anlamaya çalışıyorum. Bizimle birlikte kreşe başlayan diğer çocuklar da hasta oluyorlar ama bizimki gibi değil, o yüzden bir yerde yapılan bir yanlışlık mı var diye size danışıyorum. Oğlum ilk hastalandığında grip iki haftadan uzun sürünce zyrtec vermişti doktor, bir ay kullandık. Sonra başka bir alerji şurubuna geçtik. Bu ilaçların gribin gidişatına ne gibi bir tesiri oluyor acaba? Bir seferinde de ciddi bir böcek ısırığı alerjisi sebebiyle griple beraber kullanmıştık mesela 4 aydan fazla süren, uc uca eklenen ve de artarak devam eden hastalığa alerjik bünye, bilmem ne bronşiti dışında bir açıklama bulmak istiyorum gerçekten Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplarimi okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|