|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
belinayyalçın06 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı belinayyalçın06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 20:34 |
Merhaba hocam bu sene kizim sık hastalanir oldu. 5 yasini yeni bitirdi. Daha once grip olmustu hep sizin tavsiyelerinizle ilacsiz atlattik gribide grip sonrasi öksürükleride.. Fakat simdi bogaz kizarikligimiz varmis doktora götürdüm gece 37.5 derece atesi vardi genkz akintisi var yogun.. Burun akintisi falan yok öksürük yok.. Tylol cold amokllavin 600 mg verdi.. Atesi gunduzde arada cikti.. Fakat bacaklari soguk ama kafasinda var sadece atesii. Bu ilaclari kullansam mi bilemedim.. Ozellikle tylolda kararsiz birakti beni ben soguk alginligi ilaci kullanmiyorum dedim kulaklarina agri yapabilir artik büyümüş kullanabilirsin dedi. (ne alakaysa)Ne yapayim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosver.. Hep anlatiyorum..... ATES yaninda, agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, Antibiyotik gerekmez.. SAKIN: "soguk alginligi" diye satilan sarlatan ilaclarini hicbir yasta kullanmayin.. Bak, agzi ile itiraf ediyor.... "artik buyumus " diyor... Niye cocuklara da veriyorlar!! |
|
![]() |
|
belinayyalçın06 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı belinayyalçın06
Tesekkur ederim hocam iyiki tanımışim sizi.. 1.5 yasindan bu yana sizin sayenizde basit hastaliklar icin hic doktor yüzü görmeden atlattik.. Iyiki varsiniz.. Unutmadan bu arada eczaci bazi vitaminler onerdu bagisiklik güclendirici diye ayni zamanda ilaca gerek duymadan hastada olsa cabuk iyilestiriyor dedi bunlar hakkinda ne düşünüyorsunuz.. Ben bagisikligi guclensin diye her sabah ac karnina once pekmez iciriyorum. Halk arasinda icini isitir diye bir tabir vardirya hocam o yüzden.. Bu vitaminlerin aslı varmı. Daha öncede yazmistim etcil:) beslenen bi cocugum var. Etin disinda sadece yogurt corbasi ve tarhana icer.. Gerek varmi boyle vitaminlere
|
|
![]() |
|
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Sevgili hocam yeni konu acmak istemedim arkadasn musaadesiylede bir sey sormak istiyrim
Buyuk kizimi 3 yasindan beri sizi tanidim yasti bu su an 7 yasinda ilacsiz buyuttum..ne atesde ne gripte ne baska seyde Simdi benim ikinci kuzum 22 aylik dogdugundan beri sizden ogrendiklerimle buyutuyorum..anne sutuyle buyudu oyle coknistahli bir bebek degil..surekli hsta 7. Ayda bir basladik hep hasta ve oyle boyle defil surunuyor ates 38 oldu mu perperisan oluyor kaldiramiyor heryeri agriyor bademcikleri kocaman sisiyor burnu iptal oluyor oksuruk balgam oluyor Yan hocam bu kadar ilacsiz buyyutmeme karsin bu kadar direncsiz bir bebek ve herseyden hastalanan bebek..bagisikligi icin ne yapacagimi sasirmİs durumdayim... Arkadaslarimin cocuklari ilacla buyuyor turp gibiler en ifacik bi hastalikta dra goderler havadan tutund apeditus vs ilaclar verirler cocuklar ne cok sk hasta oluyor ne de agir geciriyorlar Cok bunaldim artik ne yapabilirim Cok tesekkur ediyorum sabriniza ilginize |
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
- kiraz bebek: Buyuk kiziniz, eve mikrop tasiyor... Butun ikinci cocuklarin kaderi bu!!! Iyi tarafi, yuva/okul basladiginda, (mikrop kolleksiyonunu simdiden tamamlayacagi icin), ablasi kadar hasta olmayacak.. Anlattigin sekilde devam edin. -belinayalcin06: Hicbir ilac; Bagisikligi gelistirmez.. Bunun icin ya hastalik gecirecek, yada asi olacak.. Baska sekli yok. Eczaci ilac satip, para kazanacak, tabiiki boyle reklam yapar.. Pekmez; saf Glikoz'dur.. Insulin'i en fazla azdiran seker turudur. Simdiden cocugunuzu "Seker hastasi" yapmaya baslamissiniz. Pekmez, hele tek basina alindiginda, Fruktoz'dan daha kotu etkileri vardir. Siz hic Turk halkinin; saglik konusuda en ufak faydasi olacak bir sey bildigini , soyledigini gordunuzmu??? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı belinayyalçın06
Cok haklisiniz hocam hiic bu acıdan düsünmemistim. Teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Sübner ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2016 Konum: Azerbaycan Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi akşamlar hocam ben de 8 aylık oğluma sabah kahvaltısında 1tatlı kaşığı kadar pekmez veriyorum.yanlışmı yapıyorum
|
|
Hayatı seviyorum
|
|
![]() |
|
kirazbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Cok tesekkur ediyorum cvbiniz icin kadir hocam
|
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|