|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2017 Saat 14:51 |
Hocam 09.11.13 dogumlu kızım, sanırım her istegini yapmamız nedeniyle, bazen bir aglama tutturuyor neyapsak nafile, istegini harfiyen yerine getirelim yok yine takılmış plak gibi agzında bir kelime sürekli ağlıyor en sonunda bende sinirlerime hakim olamayip bagirinca biraz biraz susuyor, hayır cevabina işine gelmedigi müddetçe kabul ettirmemiz zor oluyor tavsiyeniz nedir nasil yaklaşmali? Aglama krizlerinde kusacak kadar zorluyor öksürük başlıyor kendine verecegi zarardan dolayi susturmak istiyorum yoksa müdahale etmeden epey sabırlı davranıp bekliyoruz, bu sebepsiz ve neyapsak durduramadigimiz aglamalarin nedeni nedir, çaresiz kalıyoruz bir yol gösterin hocam, saygilar iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gozlerine bak!!!! Gozyasi yoksa uc-kagit aglamasidir, "minciriver"!!!!
|
|
![]() |
|
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Var hocam malesef var, şimdi bir tane daha yaşadık birden aglamaya başliyor okadarki agladigindan söylediginide anlayamiyoruz taklalar atiyoruz bunumu istiyosun bunumu diye nafile susmuyor artik bende bagirip odasina biraktim susmassan cikma burda agla dedim yok yine susmadi ama biraz gevsedi benim sesim onun kini bastirinca yavaş yavaş susuyor artik halide kalmiyor zaten, bunedir sinir harbi yaşıyoruz resmen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizi kullaniyor.. Aldirdiginiz icin, ilgilendiginiz icin, tepenize cikiyor. Ilgilenmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Tamam hocam ilgilenmeden sabirli olmaya çalişicam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|