Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ebrar serra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 49
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebrar serra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak agrisi
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2017 Saat 17:55
Hocam merhabalar 
KızıM 4,5 yaşında 4 gündür oksuruktu.burun akıntısı yok.
Kresten geldi şimdi kulağım ağrıyo diye ağladı.illadin damla her iki burun deliğine 2 şer damla damlattim .sakız verdim.40 dk oldu hala ağrıyo diye ağlıyor.hocam ne yapalım lütfen yardım..

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebrar serra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2017 Saat 22:39
Hocam 1 ölçek ibufen verdim 5 saat sonra kulak ağrısı yeniden başladı.serum fizyolojik sıktım 1 saat sonrada illadin damlattim ağrı var diyo hala tekrar ne yapalım ?
Bu arada internette bir hata oldu aynı msj 3 kere gitti kusura bakmayin

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebrar serra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 00:08
6 saat arayla 1 ölçek daha ibufen verdim:( uykudan uyandı kulağım diye yanağını da gösteriyor hocam dış mi kulak mi anlamadım sabah ola hayrola inş:((

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118010
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 03:43
Iliadin damlayi benim anlattigim sekilde, sirt ustu yatarken damlatacaksiniz. Eski mailleri okuyun.
gerekirse ( agri devam ediyorsa), Iliadin damlayi ek doz olarakda damlatabilirsiniz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebrar serra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 11:00
Evt hocam zaten hep sırt üstü hatta başı aşağıya biraz sarkık durumda damlatip 1-2 dk da bekliyoruz.
Sabah uyandığında ağrı yoktu çok şukur sadece dokunulunca yanağı kulak kepçesi aciyormus.bizi endişelendiren yanağının  agrisiydi.simdi doktora gittiler bakalım her ne kadar verdikleri ilaçları almasakta :))
İyiki varsiniz sayın hocam eski mailleri yalayıp yutsamda size yinede  danışmak istiyorum saygılar..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 19:38
SAKIN, ilac verirlerse, hicbirini kullanmayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebrar serra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 22:44
Kulağında kızarıklık gormus otit başlangıcı demiş 
ve antibiyotik klamoks birde kulak damla yazmış.(çok ağrı olursa alın diye eklemiş) serum fizyolojik ve illadin kullandığımizi babası belirtmiş onlara da devam edin demiş ..
Tabiki hiç birini almadik :) o hatayı bi kere yaptım geçen sene neler çektim hocam şuan gayet iyi rahat illadinle işi goturuyoruz burnu açık geçiyor şukur 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 23:27
Aynen oyle!!  Aradaki farki goruyorsunuz..  Verdiginiz ilaclarla, kendi paranizla rezil oluyordunuz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.