Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tecrübesi olan var mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konutecrübesi olan var mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Konu: tecrübesi olan var mı?
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2008 Saat 23:03
merhaba arkadaşlar,

benim 1 yaşında bir kızım var ve anne sütü alamya devam ediyor.son 3 aydır 3 kez sağ göğsümde bir sertleşme ve ağrı oldu, ve bu bir iki gün içinde geçti dikkat ettim hep regl dönemlerime denk geldi. böyle birşey yaşayan var mı arkadaşlar?
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2008 Saat 11:36
süt sıkışması da olabilir canım o zamanda sertleşip ağrı yapıyor emme süresi geciktiyse olur emince düzelir.regl dönemi emzirme süresince hiç yaşamadım rahattım yaniSmileama onunla ilgili olabilirmi bilemiycem Confused
Yukarı Dön
ceyy Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2008 Saat 23:36
canım benim oğlumda 19 aylık hala emiyor aynı şeyleri ara sıra bende yaşadım yeterli ememediği zaman süt fazla gelirse de olabiliyor sıcak bir duş iyi geliyor.ama genede bi uzmana sormanı tavsiye ederim
Yukarı Dön
Efenin annesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 12:58
Bende bir kaç kez oldu. Bol bol emzir veya sütünü sağ. Sıcak suyla duş da iyi geliyor. Bir de ben emzirirken çok canım acıdığında Garmastan diye bir krem kullandım. Beelki faydası olur
Efe ile bir gün bir an gibi geçiyor:)
Yukarı Dön
AyseUlusal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 310
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2008 Saat 15:11
Ben küçük kızımı emzirirken ilk aylarda anormal acı duyuyordum sağ göğsümde.Başta çatlaklardan zannettim sonra yeni emzirmekten kaynaklanan normal göğüs acısı geçti fakat sağ göğsüm her emzirmeden sonra inanılmaz acıyordu çok canım yanıyordu.Doktora gittim şimdi adını unuttuğum bi şey söyledi iltihabi bi durummuş.Antibiyotik verdi kullandım geçti.Senin durumunla aynı mı bilmem ama....

Düzenleyen AyseUlusal - 04 Mar 2008 Saat 15:12

Yukarı Dön
whiteangel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2012 Saat 15:07
Hamileliğimde ve doğumdan dolayı yaşadığım sıkıntılardan dolayı benimde çok sorunlu geçti. Süt az geldi daha fazla üzülmemem içinde bana söylemek istemediler. kafanızın rahat olması çok önemli. Geri dönüp baktığımda sorunları  ne kadar büyütmüşüm ve çocuğuma bu sorunlardan dolayı süt verememiş diye kendime çok kızdım. Kendinizi ve ruhunuzu iyi tutun ki bebekler anne sütü ile beslensinler. sütüm yeterli olmasa bile anne forumlarından çok şey öğrendim ve kendime geldim :) 

Sevgiyle kalın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.