|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2017 Saat 15:28 |
Mrb hocam arkadaşımın oğlu için soruyorum forma üye olamadılar.oglu 10 yaşında 35 kilo boyu 1.38 dün gece uyurken tıkanmış tıp fakültesi ne goturmusler çok büyümüş hemen ameliyat gerek demişler ve rinoclenil sprey vermişler sizce ne yapmalı lar.gecen yılda var demişler bir yılda bu kadar buyurmu .tşk ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nesi buyumus???
|
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pardon hocam geniz eti varmış onu sormak istedim ameliyat demişler çok ikilemdeler ne onerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burundan nefes alamazsa, agizdan nefes alacak.. Nasil olsa, sonuna gelmis, bundan sonra kendiliginden kuculecek. Ben meslek hayatim boyunca, hicbir hastama "Geniz eti" ameliyati tavsiye etmedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|