|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2017 Saat 23:32 |
Kadir bey merhaba 8 yaşındaki oğlum un sünneti için anestezi Dr yöntem ne önerirsiniz..
Sizin hastaniz di 2 yaşına kadar sonra gittiniz :( Oralardan tüm sorularımıza yanıt vererek çok şükür bu günlere kadar sağlıkla geldik ama sünnette tıkandım Tavsiyeleriniz bizim için çok kıymetli Şimdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ek olarak:
Açıkçası ben eski tip olandan yanayım ama babası psikolojik olarak kötü yönde etkilenebilecegini düşünüyor Doğru olabilir mi? Ben ise genel anestezi alıp komple bayilmasi taraftarı değilim Sizin tavsiyeniz ile bu işi neticelendirmek istiyoruz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lokal anestezi ile yaptirin.. Bu memlekette EEG cekilirken verilen anestezi ile cocuk oldurduler, ne cabuk unuttunuz?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|