|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şub 2017 Saat 17:11 |
Hocam oğlum 3 yaşında sürekli agzı burnu akıyor,bir hafta iyiyse bir hafta hasta,kreşe gitmiyor ama oyun grupları ve kapalı oyun alanlarına çok götürüyorum,hasta olması bu durumda normal sanırım
Yalnız bişey sormak istiyorum her hastalandığında istisnasız sadece 1 gün süren 38'i pek geçmeyen ateşi oluyor,genelde ilaçsız geçiyor ya da en fazla 1 kere Ateş düşürücü veriyorum bu her hastalandığında aynı seyreden Ateş sadece 1 gün sürüyor dediğim gibi normal mi,başka bir soruna işaret eder mi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal..Iyi tarafi, simdiden "Mikrop kolleksiyonu" yaptigindan, Kres/Okul zamani digerlerine oranla daha az hastalanacak.. Antibiyotik kullanmayanlar, VIRAL hastaliklari daha kisa surede atlatirlar.. |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyiki varsınız...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|