|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Benayin annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2017 Konum: ESKİSEHİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Benayin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2017 Saat 17:44 |
İyi gunler hocam.kizim 6aylik. 3kilo 51cm dogdu. Suan 7200.69cm. Dogdugundan beri huzurlu mutlu uyku duzeni olan hatta bana gore fazla uyuyan bi bebek. 3gunlukken kanda enfeksiyon diye kuveze alinip 5gun damardan antibiyotik tedavisi aldi. Ondan sonra yesil mukuslu kaka basladi. 1.5aylikken yuzde isilik tarzi baslayan kizariklar sonucu alerjik egzama tanisi aldi diyette girdim aylarca ac kaldim. Yinede mukus gecmedi.Ek gidaya basladik mukus disinda bi tepkimiz yok. Ama son zamanlrda uyuyacagi sira da yuz göz kasimasi emerken sac cekmesi var. Hatta bazen bu kasima uykudan bile uyandiriyor. Nedeni ne olabilir alerji mi yoksa normal bi durum mu cevabiniz icin tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbiri degil... 3 gunluk bebegi bile istismar edecek kadar assagilik bir sahtekarlik. Kacin, evinize gidin.. Tahlillerde ne cikarsa ciksin.. ( Bu herkes icin gecerlidir), EGER, bebek agizdan beslenebiliyorsa, ASLA Hastaneye yatirmayin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|